• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Shaped by desire

De nieuwe CLE Coupé en CLE Cabriolet

 Blijf op de hoogte Blijf op de hoogte
  •  

De nieuwe CLE Coupé en CLE Cabriolet

 

Shaped by desire.

De nieuwe CLE Coupé staat voor een nieuwe vorm van krachtige dynamiek. De vormentaal loopt op progressieve en sportieve wijze van de motorkap tot aan de achterzijde. Ook het interieur imponeert met topcomfort, moderne digitale technologie en pure innovatiekracht. De nieuwe CLE Coupé is gebaseerd op de conceptuele en technische innovaties van de C-Klasse en E-Klasse. Met zijn expressieve design, exclusieve comfortuitrustingen voor maximale individualiteit en ongekend sportieve prestaties gaat het nieuwe tweedeurs model echter zijn eigen weg. 

De CLE Coupé wordt in november in Europa op de markt gebracht. De CLE Cabriolet volgt volgend jaar, voor de liefhebbers van open rijden. Met de nieuwe modelserie droomauto’s komt Mercedes-Benz tegemoet aan de wensen van veel klanten in het segment van de C- en E-Klasse.

UITNODIGING MAGIC GARAGE
We hebben het genoegen u uit te nodigen voor een exclusief klantenevent op zaterdag 30 september! Tijdens deze speciale dag kunt u als gewaardeerde klant de nieuwe CLE Coupé en E-klasse Estate van dichtbij bekijken in de "Magic Garage" in Nieuwegein.

Datum: 30 september
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Magic Garage | Ravenswade 4, 3439 LD Nieuwegein

Meld u hier aan voor de Magic Garage:

 
 
 
Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe Mercedes-Benz  CLE Coupé of Cabriolet? Laat hieronder uw gegevens achter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Exterieur van de nieuwe CLE Coupé.

 De progressieve sportiviteit loopt gestroomlijnd over de markante voorzijde met sterk hellende motorkap tot aan de krachtig ogende achterzijde. De elegante uitstraling wordt afgerond door stralende highlights zoals het intelligente DIGITAL LIGHT*, de in tweeën gedeelde achterlichten en sierdelen in chroom.

*Afhankelijk van de configuratie mogelijke opties.Interieur van de nieuwe CLE Coupé.

 In het interieur is sportiviteit gecombineerd met uitstekend comfort. Neem plaats, geniet van een massagefunctie met zeven zones door de rugleuning en ervaar het eersteklas geluid van het Burmester® 3D-surround sound system*. De intelligente technologie houdt alles voor u in de gaten. Bovendien komt individualisering hier niets tekort. Kies uit een groot aantal kleuren van de sfeerverlichting en verschillende weergavestijlen van het instrumentendisplay.


*Afhankelijk van de configuratie mogelijke opties.

De nieuwe CLE Cabriolet

 De nieuwe CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé zoals de aansprekende powerdomes op de motorkap en krachtig ogende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap met de stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. De CLE is een cabriolet voor iedereen die verlangt naar uitstekend design, dynamisch rijplezier en binnen een paar seconden van vrijheid wil genieten.

 

Waar bent u naar op zoek?