• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Nu bij ons in de showroom.

De EQS SUV

 Configureer hem nu. Configureer hem nu.
  •  

De EQS SUV

 

De EQS SUV: de luxe SUV opnieuw uitgevonden

Met de luxe limousine EQS en de sportieve businesslimousine EQE is Mercedes-Benz ook in de hogere segmenten een nieuw, volledig elektrisch tijdperk ingegaan. Op korte termijn volgt de EQS SUV, de derde modelserie die is gebaseerd op het platform dat speciaal is ontwikkeld voor elektrovoertuigen. De SUV heeft een avant-gardistisch en luxueus interieur dat veel ruimte, comfort en connectiviteit biedt aan maximaal zeven passagiers. Dankzij de krachtige elektromotoren, de responsieve vierwielaandrijving 4MATIC en het intelligente rijprogramma ‘Offroad’ kan de EQS SUV ook met gemak licht terrein aan.


Configureer hem nu

Tot 660 km

volledig elektrische actieradius

In 31 min

minuten naar 80% opgeladen*

Tot 400 kW

vermogen

Design

Mercedes-EQ karakter, op grootse wijze stijlvol.

Naadloze vlakken creëren van buiten een elegant samenspel van puurheid en dynamiek. Van binnen zorgen de exclusieve sierdelen en subtiele leds voor fraaie accenten. De kleurstelling benadrukt het royale ruimtegevoel.

MBUX

Welkom in een nieuwe digitale wereld.

In het digitale interieur van de nieuwe EQS SUV is veel indrukwekkends te ontdekken, bijvoorbeeld het als optie leverbare MBUX-hyperscreen, waarvan de weergave zich aan uw gewoontes aanpast, en het grote head-up display met augmented reality.

Comfort en veiligheid

Puur elektrisch, omgeven door pure luxe.

Hier wordt u verwend en beschermd. De nieuwe EQS SUV is naast zeven zitplaatsen voorzien van bijvoorbeeld meesturende achterwielen en DIGITAL LIGHT, die aanwijzingen op het wegdek projecteert.

 

Waar bent u naar op zoek?