• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Vanaf € 93.781

De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV

 Offerte aanvragen Offerte aanvragen
  •  

De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV

 

De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV: king-of-the road opnieuw gedefinieerd

Met een een opgefrist exterieur, een nog luxueuzer en rijker uitgerust interieur en efficiënte plug-in hybrid aandrijflijnen is de nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV weer helemaal bij de tijd. Zijn nieuwe front met dito grille staat symbool voor meer dynamiek, het MBUX-multimediasysteem zet de GLE op het gebied van innovaties een trede hoger en met een elektrische actieradius tot 100 kilometer zijn zowel ritten in de stad als daarbuiten geen enkel probleem.

Tot 450 kW

Vermogen

Tot 7 zitplaatsen

In het interieur


Tot 630 liter

Bagageruimtevolume

Tot 2600 kg

Aanhangwagengewicht

Opgefrist exterieur

Nieuw front met gewijzigde grille

De nieuwe GLE beschikt over inspirerende highlights voor het exterieur zoals de geoptimaliseerde voorzijde met nieuwe grille, die het dynamische SUV-karakter benadrukt. De als optie leverbare 22 inch lichtmetalen velgen en het lichte panoramaschuifdak belichamen al bij de eerste aanblik hoog rijcomfort. Laat u overtuigen door verfijnde details. Met de oriëntatieverlichting wordt een geanimeerd Mercedes-Benz pattern op de grond geprojecteerd als de portieren worden geopend.

Nog rijker uitgerust interieur

Nieuw stuurwiel en MBUX-multimediasysteem

Het interieur van de nieuwe GLE kenmerkt zich door eersteklas comfort en hoogwaardige materialen voor een exclusieve sfeer. Uitgerust met een nieuw driespaaks multifunctioneel stuurwiel en MBUX van de nieuwste generatie biedt de GLE uitstekend bedieningscomfort bij elke rit.

De GLE: met de E van efficiënt

Onze grootste plug-in hybrid SUV

Hoge actieradius, korte oplaadtijden. De GLE, op dit moment de grootste SUV met plug-in hybrid-aandrijving van Mercedes-Benz, is leverbaar met een diesel- of benzinemotor. De plug-in hybrid-modellen van de GLE kenmerken zich door een grote accu en een puur elektrische actieradius tot 100 km. Zo rijdt u lokaal C02-emissievrij in de stad en op korte trajecten en profiteert u van de onafhankelijkheid en actieradius van de verbrandingsmotor op lange trajecten.

 

Waar bent u naar op zoek?