• Personenwagens
  • smart

Het beste van twee werelden

EQ - Plug-in hybrid modellen

Meer power, minder verbruik.
Onze EQ Power-modellen met plug-in hybrid-aandrijving verenigen het beste uit twee werelden: de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Hiermee kan in de stad puur elektrisch worden gereden. De auto kan zowel thuis als bij openbare oplaadpunten worden opgeladen. Op langere trajecten kan als vanouds gewoon worden getankt. 

Nu wallbox + installatie zonder meerprijs.* 
Heeft u nog een extra reden om voor één van onze 14 Plug-In Hybrids te kiezen? Wat dacht u van een gratis EVBox laadstation met installatie ter waarde van €2.150 incl. btw. Tot het einde van dit jaar profiteert u nog van deze actie. Wacht niet langer en ga samen met Mercedes-Benz voor een groenere mobiliteit. 

*Actie geldig op voertuigen aangeschaft in de periode 1 augustus 2020 tot en met 31 december 2020. Voertuig moet voor 31/12/2020 geregistreerd zijn. De prijs omvat de levering van een EVBox laadstation 22kW, 3G/wifi met vaste laadkabel (6m) en kabelhouder en ook een standaard muurinstallatie met maximaal 15m bekabeling en twee muur- of vloerdoorboringen, zonder graafwerkzaamheden. Niet geldig in combinatie met andere acties, (ex-)demo- of MB-Rent voertuigen en/of Private Lease.

Welk EQ - Plug-in hybrid model past bij u?
Iedereen stelt andere eisen aan zijn auto. Is er ook een plug-in hybrid-model dat bij mij past? Ongetwijfeld. Of u met uw plug-in hybrid alleen in de stad rijdt of daarmee langere afstanden aflegt, bij onze vloot vindt u zeker een model dat perfect bij u past.

De plug-in hybrid-modellen van Mercedes-Benz: 

A-Klasse 250 e Hatchback en Limousine

De plug-in hybrid-technologie van de A-Klasse combineert de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een maximaal systeem vermogen van 160 kW[1] en een maximumkoppel van 450 Nm[1]. In de stad zorgt de elektromotor ervoor dat u puur elektrisch maximaal 71 kilometer kan rijden. Zo bent u het grootste deel van uw dag ontspannen emissievrij aan het rijden. Daarnaast kan de elektromotor ook voor extra vermogen zorgen tijdens het accelereren.

B-Klasse 250 e Sportstourer

De B-Klasse 250 e Sportstourer is de alleskunner. De B-Klasse is de perfecte (gezins)auto voor al degenen die grote waarde hechten aan ruimte, comfort en veiligheid. Ondanks het sportieve uiterlijk biedt de huidige B-Klasse meer ruimte in het interieur dan het vorige model.

C-Klasse 300 e Limousine en Estate

Voor het eerst koppelt Mercedes-Benz een extern oplaadbaar hybride systeem aan een dieselmotor. Tegelijkertijd vormt de combinatie van de nieuwe viercilinder OM 654 dieselmotor met de nieuwste generatie 9G-TRONIC negentraps hybride transmissie een bijzondere technologische highlight. 90 kW elektrisch vermogen, een extra koppel van 440 Nm en een actieradius tot 50 km (NEDC) maken lokaal emissievrij rijden tot een genoegen.

GLC 300 e 4MATIC SUV & Coupé

De nieuwe motorgeneratie levert een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot en vormt een consequente doorontwikkeling wat betreft verbruiksvermindering. Vooral de combinatie van een 48V- boordnet en een riemaangedreven startdynamo verhoogt de souplesse, verbetert de comfortkarakteristieken en verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat het systeem belangrijke hybride functies zoals 'recupereren', 'boosten' en 'zeilen' zonder hoogvoltagecomponenten toelaat.

E-Klasse 300 de Limousine en Estate

De elektrificatie van de aandrijflijn wordt naar een hoger plan gebracht bij de update van de E-Klasse. Het aanbod van zeer efficiënte, emissiearme en krachtige benzinemotoren bestrijkt een vermogensbereik van 145 tot 270 kW, bij dieselmotoren van 118 tot 243 kW. Het ENERGIZING-comfortprogramma heeft in de plug-in hybrid een extra 'PowerNap' functie, wat handig is bij het nemen van een pauze op een parkeerplaats of bij het laden van de accu onderweg.

CLA 250e Coupé en Shooting Brake

Progressieve dynamiek - van de motorkap tot de achterzijde. Het naar voren hellende front kijkt brutaal voor zich uit. Frameloze portieren benadrukken het tomeloze karakter van een coupé. Met zijn gespierde schouders en brede achterzijde weet hij alle blikken naar zich toe te trekken. 

 

Waar bent u naar op zoek?