• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Nu voor €52,64

Mercedes me Adapter

  •  

Mercedes me Adapter

 

Het is nu ook mogelijk om uw Mercedes-Benz personenwagen die niet standaard is uitgerust met Connect me, door middel van de Mercedes me Adapter ook te voorzien van Mercedes me Connect!

Hoe werkt de Mercedes me Adapter?
De Mercedes me Adapter wordt in de diagnoseaansluiting van uw auto aangebracht. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth aan uw smartphone overdragen. Met de Mercedes me Adapter app hebt u vervolgens toegang tot deze gegevens en alle bijbehorende functionaliteiten. Tot slot vormt de Mercedes me-portal de toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes me.

Klik hier iOS & Android Links voor meer informatie.

De adapter nu voor €52,64,-
Tijdens de zomermaanden staat er bij Van Mossel Rotterdam Autostrada, Van Mossel Rotterdam Charlois én Van Mossel Gouda een Mercedes Me Specialist voor u klaar om u te helpen bij de installatie!

Plan uw werkplaatsafspraak
Plan direct uw werkplaatsafspraak in via onderstaande link voor de Connect me Adapter. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een definitieve afspraak met u in te plannen.

Plan uw afspraak

Compatibele series
De Mercedes me Adapter kan voor vele Mercedes-Benz-modellen, gedeeltelijk vanaf bouwjaar 2002 worden gebruikt. De compatibele modellen en series kunt u vinden in de volgende tabel. Verdere modellen/series worden achtereenvolgens vrijgegeven. 


 

Waar bent u naar op zoek?