Van Mossel Gouda

Zaterdag 21 september - 9.00 uur - 17.00 uur

Grote Esch 50 |Moordrecht 


Ter gelegenheid van het verbouwde pand van onze vestiging Van Mossel Gouda, heropenen wij op zaterdag 21 september feestelijk onze deuren. Alleen op deze dag kunt u profiteren van speciale voorraadshow acties


Ons team, met nieuwe én bekende gezichten, heeft extra voorraad ingekocht en kan niet wachten om u te helpen. Ook laten ze u graag de nieuwste Mercedes-Benz modellen zien en geven ze u een rondleiding door ons dealerbedrijf. Buiten de spectaculaire acties waar u van kunt profiteren, kunt u uiteraard ook langskomen om informatie te ontvangen. Zo hebben we ook deze dag namelijk nieuwste Mercedes-Benz modellen in de showroom staan zoals de nieuwe Mercedes EQC en de Mercedes-Benz CLA Shooting brake.


Maar we vergeten ook zeker de nieuwe B-Klasse niet. De nieuwe B-Klasse overtreft namelijk al uw verwachtingen. Een verlengde wielbasis zorgt voor veel rijdynamiek. Het compleet vernieuwde interieur met hoge instap en hoogwaardige materialen zorgen voor veel comfort. Ontdek deze Mercedes-Benz zelf op zaterdag 21 september door middel van een proefrit. Voor een ander model is een proefrit uiteraard ook mogelijk. Zo staat de C-klasse, met high-end technieken en prestaties ook voor u klaar. Wilt u na de proefrit in de C-Klasse niet meer uitstappen? Geen probleem, want dankzij een extra ingekochte voorraad kunt u de C-Klasse praktisch direct meenemen!

Bekijk hier alvast onze C-Klasse voorraadIn onze werkplaats zijn ook verschillende demonstraties waar u gratis aan kunt deelnemen. U kunt van dichtbij meekijken hoe het uitlezen en/of balanceren van een Mercedes-Benz in zijn werk gaat. Of ontdekken wat de verschillen zijn tussen originele Mercedes-Benz onderdelen en replica onderdelen. Daarnaast zijn er deze dag speciaal voor u twee Mercedes Me specialisten aanwezig. Gebruikt u nog geen Mercedes Me of heeft u het wel in gebruik maar heeft u er vragen over? Kom langs! De specialisten helpen u graag verder. 


Al met al beloofd het een spetterende en gezellige dag te worden, met vele voorraadshow acties, die u niet mag missen!  


Komt u ook? 

Meld u dan aan via onderstaand formulier. Wij staan vanaf 9.00 uur voor u klaar met een hapje en drankje!


Aanmeldformulier voor zaterdag 21 september:

 
 
 
 
 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart