• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Ontdek onze modellen tijdens de Electric Meet & Greet.

Ervaar vandaag al de toekomst van elekrisch rijden.

  •  

Ervaar vandaag al de toekomst van elekrisch rijden.

 


De toekomst is elektrisch. 

Ervaar het zelf en ontdek onze 8 volledig elektrische modellen tijdens de Electric Meet & Greet bij ons in de showrooms. Bewonder ze van dichtbij en neem plaats in een interieur dat al uw zintuigen elektrificeert. Deze modellen combineren geavanceerde technologie met aansprekend design en bieden u alle vrijheid dankzij het comfortabele actieradius en de snelle laadtijden. Ook profiteert u nu van 3,99% rente* op een financiering en zijn onze elektrische modellen snel leverbaar. Bekijk snel ons aanbod.


Compact en sportief

De EQA

Met zijn dynamische silhouet, sportieve karakter en rijke uitrusting voelt de EQA Business Edition zich overal thuis. Deze compacte SUV geeft u alle vrijheid dankzij de actieradius tot maximaal 524 km en de indrukwekkend korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 32 minuten.

Alle ruimte voor het hele gezin

De EQB

 Een aantrekkelijke gezins-SUV, ideaal voor dagelijkse ritten en verre reizen. Deze 100% elektrische Mercedes-Benz biedt u tot 7 zitplaatsen en veel voordelen als Business Edition. Geniet van een actieradius tot maximaal 499 km[5] en indrukwekkend korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 32 minuten.[6]

Elegant en verfijnd tegelijk

De EQE

 Deze luxueuze en dynamische limousine combineert innovatieve techniek met een iconisch one-bow-design. Als Business Edition blinkt hij uit met zijn digitale interieur en rijke uitrusting. Maar ook met zijn opmerkelijke actieradius tot maximaal 671 km en zijn laadsnelheid: van 10% tot 80% in 32 minuten. Zo laadt u tot 250 km actieradius bij in 15 minuten.


Avant-garde op elk gebied

De EQE SUV

 Een veelzijdige en luxueuze SUV die u heel veel comfort en perfecte connectiviteit biedt bovenop zijn avant-gardistische en dynamische design.


 

Waar bent u naar op zoek?