• Personenwagens
  • smart

Bij Van Mossel Mercedes-Benz kunt u nu profiteren van een zeer unieke aanbieding: Bij aanschaf van een nieuwe C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse of EQC uit voorraad ontvangt u een exclusief maatpak* cadeau t.w.v. € 500,-. U kunt in plaats van een maatpak ook kiezen voor een korting van € 250,-!

Dus stapt u binnenkort - in uw nieuwe outfit - in een nieuwe Mercedes-Benz? 

Bekijk onze actuele voorraad: 

Voorraad C-Klasse

Profiteer van een voordeel dat kan oplopen tot € 8.000,- bij aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz Limousine en € 9.000 bij een C-Klasse Estate uit voorraad. Bekijk snel onze actuele voorraad.
Voorraad E-Klasse

Ontdek de voortreffelijke eigenschappen van de nieuwe E-Klasse Limousine. Dynamischer, eleganter en luxueuzer dan ooit tevoren. Bekijk onze actuele voorraad.
Vooraad S-Klasse

Bij de S-Klasse Limousine worden werk en lifestyle op hoog niveau met elkaar verenigd. De kwalitatief hoogstaande afwerking van de materialen en de ambiance in het interieur voldoen aan de hoge verwachtingen die aan een luxe limousine worden gesteld.
Voorraad EQC

Dankzij zijn indrukwekkende actieradius, uitgebreide laadmogelijkheden en maximale veiligheid brengt de EQC elektrisch rijden naar een nieuw niveau.
 

Waar bent u naar op zoek?