• Personenwagens
  • smart

Vanaf zaterdag 21 november

Introductie nieuwe S-Klasse

Hierbij nodigen we u van harte uit om de nieuwe S-Klasse te komen bewonderen bij ons in de showroom bij de vestiging Van Mossel Rotterdam Autostrada

In verband met de huidige coronamaatregelen bieden wij u ook de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met één van onze verkoopadviseurs. U kunt eenvoudig een afspraak aanvragen door onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

 
 
 
 
 
 


Cares for what matters

Ontdek een intuïtieve rijervaring op topniveau. Het grote head-up display in de voorruit zorgt voor ultramoderne weergavetechnologie in uw blikveld. Deze augmented reality-weergave wordt aangevuld door een innovatief dashboard met een 3D-beeldscherm. Voor de bediening kunt u natuurlijke spraak of het centrale OLED-touchbeeldscherm gebruiken. Het intelligente infotainmentsysteem MBUX daarentegen leert u steeds beter kennen en leert daarbij eveneens om met u mee te denken.

Comfort

Gaat u er maar vanuit dat u in de toekomst steeds ontspannener uitstapt uit uw nieuwe S-Klasse dan dat u bent ingestapt. De nieuwe S-Klasse kan namelijk met een breed assortiment uitrustingen voor comfort, wellness en entertainment aan vrijwel alle eisen en wensen voldoen. Kortom, u voelt zich onderweg altijd helemaal thuis.

Toonaangevend design

De jongste uiting van sensuele puurheid vormt een harmonieus geheel van eersteklas esthetiek en royale luxe. Het uitgestrekte zijaanzicht kenmerkt zich door perfecte proporties en verzonken portiergrepen. Ook de voorzijde straalt stijl en karakter uit, waarin voor het eerst DIGITAL LIGHT-koplampen zijn aangebracht. Hetzelfde geldt voor de breed ogende achterzijde met in tweeën gedeelde achterlichten.

Veiligheid

Dankzij een uitgebreide uitrusting met veiligheids- en assistentiesystemen kan de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Limousine ervoor zorgen dat u duidelijk minder wordt belast, ondersteuning bieden en bijdragen aan het voorkomen van gevaarlijke situaties. Bijvoorbeeld door de directe omgeving rondom de auto te bewaken met het nieuwe PRE-SAFE® PLUS.

 

Waar bent u naar op zoek?