• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Op een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad.

En elektrische occasions.

  •  

En elektrische occasions.

 


Spectaculair voordeel op een nieuwe Mercedes-Benz uit voorraad!

Omdat we van start zijn gegaan met de verbouwing op één van onze nieuwste vestiging Dordrecht, hebben wij een actie voor u! Profiteer van ongekende kortingen op nieuwe Mercedes-Benz modellen uit voorraad, terwijl we onze vestigingen in Dordrecht en binnenkort ook Oud-Beijerland vernieuwen. We ruimen op en bieden uitzonderlijke deals op onze voorraad. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u bij aankoop van een elektrische occasion een gratis laadpaal van Van Mossel Energie. 

Hoge kortingen op

Voorraad nieuw

Tijdens onze verbouwingsactie bieden we u ongekende kortingen op onze voorraad nieuwe Mercedes-Benz modellen. Of u nu op zoek bent naar een elektrische auto, een ruime SUV of een auto met een sportieve uitstraling, wij hebben een breed aanbod aan modellen beschikbaar met spectaculaire kortingen. Ontdek het aanbod!  

Gratis Van Mossel Energie laadpaal

Bij een elektrische occasion

Tijdens onze verbouwingsactie profiteert u van een speciale aanbieding: bij aankoop van een elektrische Mercedes-Benz occasion ontvangt u een Van Mossel Energie laadpaal van ons cadeau. Het gaat hierbij om de standaard laadpaal, de Alfen Eve Single S-line. Klik hier voor meer informatie over deze laadpaal. Let op: de installatie van de laadpaal, die verplicht afgenomen dient te worden bij Van Mossel Energie, is niet inbegrepen bij deze actie. Ontdek ons aanbod elektrische Mercedes-Benz occasions, vraag een offerte, proefrit of inruilvoorstel aan en profiteer van deze unieke kans om uw duurzame rijervaring compleet te maken!

 

Waar bent u naar op zoek?