Van Mossel Taxi Actie

Profiteer alleen dit jaar nog van de BPM-teruggave!


Per 1 januari 2020 wordt de BPM-teruggave op taxi’s afgeschaft. Voor taxi-ondernemers valt daarmee een belangrijk voordeel bij de aanschaf en afschrijving van een taxi weg. Profiteer daarom alleen nog dit jaar van de BPM-teruggave! 


Bij Van Mossel hebben wij namelijk een ruime voorraad van de E-Klasse op voorraad (OP=OP). U kunt dan direct rijden in een nieuwe E-Klasse én nog profiteren van de BPM-teruggave. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 10.000,-! 


Bekijk onze E-Klasse voorraad


Rente actie 0,99%

Mercedes-Benz Financial Services biedt taxi-ondernemers tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod op de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse of S-Klasse. Van 1 juni t/m 30 september 2019  financiert u tegen slechts 0,99% rente*.


24 maanden SterGarantie voor € 769,-

SterGarantie is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden. Tijdens de fabrieksgarantie kunt u SterGarantie voor maximaal 3 jaar afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kan dit steeds voor 1 jaar. Dat is volledige zekerheid. SterGarantie biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie. Daarmee gaat Mercedes-Benz weer een belangrijke stap verder. Nu tijdelijk 24 maanden voor slechts € 769,-**.

 

All-Risk verzekering

Nu alleen bij Van Mossel: Een all-risk verzekering v.a. 4 schadevrije jaren**. Ook overzetbaar van een privé-auto. Dit is zeer aantrekkelijk voor startende en jonge taxi-ondernemer! Vraag naar de actievoorwaarden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze taxi specialist:

  

Marcel Haze

Verkoopadviseur Personenwagens

010 - 45 22 322

marcel.haze@vanmossel.nl 

 


   

Actievoorwaarden:
* Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse & S-Klasse Taxi, Geldig voor Netto Financial Lease, Geldig op klantorders van 1 januari 2019 t/m 30 september 2019, Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-, Minimale looptijd: 24 maanden, Maximale looptijd: 60 maanden, niet in combinatie met (ex) demo- of MB-rent voertuigen, SterGarantie-aanvraag eerder dan 1  maand na registratie van het voertuig.

** Vraag naar de voorwaarden

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart