• Personenwagens
  • smart

Profiteer van veel Premium voordeel bij Van Mossel

De (gratis) Mercedes me Adapter.

Het is nu ook mogelijk om uw Mercedes-Benz personenwagen die niet standaard is uitgerust met Connect me, door middel van de Mercedes me Adapter ook te voorzien van Mercedes me Connect!

Hoe werkt de Mercedes me Adapter?
De Mercedes me Adapter wordt in de diagnoseaansluiting van uw auto aangebracht. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth aan uw smartphone overdragen. Met de Mercedes me Adapter app hebt u vervolgens toegang tot deze gegevens en alle bijbehorende functionaliteiten. Tot slot vormt de Mercedes me-portal de toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes me.

De adapter nu GRATIS
De normale prijs van de Mercedes-Benz me Adapter is €19,95 maar u kunt de Adapter nu helemaal gratis afhalen! Tijdens de zomermaanden staat er bij Van Mossel Rotterdam Autostrada én Van Mossel Gouda een Mercedes Me Specialist voor u klaar om u te helpen bij de installatie!

Al erg benieuwd hoe de installatie werkt? Hieronder kunt u de handleiding (PDF) downloaden. 

Download de handleiding

Plan een afspraak online

Bel om uw werkplaatsafspraak te plannen

Compatibele series
De Mercedes me Adapter kan voor vele Mercedes-Benz-modellen, gedeeltelijk vanaf bouwjaar 2002 worden gebruikt. De compatibele modellen en series kunt u vinden in de volgende tabel. Verdere modellen/series worden achtereenvolgens vrijgegeven.

 

Waar bent u naar op zoek?