.

Veilig en goed beschermd op weg.

Met Mercedes-Benz Originele Winteraccessoires.

 

In zowel de herfst als de winter kan uw auto wel iets extra’s gebruiken. Van bescherming tegen vuil en vocht tot extra opbergmogelijkheden voor de wintersport; voor elke situatie hebben we de juiste accessoire, helemaal op maat voor uw Mercedes-Benz. De accessoires zijn verkrijgbaar bij uw Van Mossel Mercedes vestiging of snel en gemakkelijk online te bestellen in onze Online Shop.

 

 

Van Mossel Mercedes Winterwielenactie

Profiteer nu van de Van Mossel Mercedes aanbieding op de voorraad winterbanden + velgen! Wij hebben een groot aantal winterbanden met velg ingekocht en zijn direct leverbaar tegen zeer scherpe prijzen! (OP=OP)

 

 


Mercedes-Benz Originele Rubbermatten & Bagageruimtebakken.

Modder, sneeuw, vuil aan uw schoenen, regen die naar binnenkomt zodra u de achterklep opent: het is belangrijk dat uw auto goed beschermd is tegen vuil en vocht.

- Voorzijde tweedelig: al vanaf € 67,-

- Achterzijde tweedelig: al vanaf € 38,- 

- Bagageruimtebak, plat: al vanaf  € 79,-

   

 

Mercedes-Benz Originele aluminium drager.

Zonder gereedschap in een handomdraai te monteren dankzij de innovatieve snelspanbevestiging. Aerodynamisch, geluidsisolerend Mercedes-Benz design. Getest in chrashsimulaties. Afsluitbaar

 

- Basisdrager al vanaf € 259,- 

   

 

Mercedes-Benz dakbox 400.

Bent u van plan om met de auto op wintersport te gaan? Ga dan nu voor de multifunctionele dakbox 400 van Mercedes-Benz. Perfect passend bij uw auto. Inhoud 400 liter. Max. belading 75 kg. De greeplijst maakt het openen en sluiten nog makkelijker.

 

- Mercedes-Benz dakbox 400:  € 379,-

   

Ski- en snowboardhouder, standaard

De sneeuw tegemoet: de gecombineerde ski- en snowboardhouder van Mercedes-Benz is het optimale middel voor het vervoer van wintersportattributen. Geschikt voor max. zes paar ski's (zonder stokken) of vier snowboards - afhankelijk van de hoogte van de bindingen. Eveneens geschikt voor carve ski's.

 

- Zilverkleurig/zwart: € 140,-

   

 


 

Sneeuwketting, RUD-compact easy2go

Duurzame comfortketting met uitstekende rijeigenschappen en eenvoudig op een stilstaande auto te monteren. Het gepatenteerde spanmechanisme, waarmee de ketting ononderbroken onder spanning blijft, biedt extra veiligheid. De geďntegreerde velgbescherming voorkomt daarnaast beschadiging van uw kostbare lichtmetalen velgen.

 

- Sneeuwketting RUD-compact: € 160,-

   

 

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen? Vult u dan onderstaande formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.