De nieuwe S-Klasse Cabriolet.

Riskeer een affaire.

S-Klasse Cabriolet.

Laat u verleiden door de achterzijde van de S-Klasse Cabriolet. Dankzij de open air-comfort met AIRSCARF-hoofdruimteverwarming en het AIRCAP-windscherm kunt u het hele jaar rijden met de kap open. De assistentiesystemen kunnen nóg beter analyses uitvoeren en nóg sneller handelen.


Exterieur.

De oppervlakken van de achterlichten met nieuwe oled-verlichting blijven fascineren. De exclusieve dubbele uitlaatsierstukken zijn fraai verchroomd, terwijl de Mercedes ster op de achterklep geprononceerd op de achterklep is aangebracht. De voorzijde benadrukt op imposante wijze de dynamiek en elegantie van het model. De driedimensionaal vormgegeven diamond grille staat daarbij duidelijk in het middelpunt, geflankeerd door de elegant vormgegeven led-High Performance-koplampen die, met de als optie leverbare Swarovski-kristallen, voor unieke accenten zorgen. De flanken kenmerken zich door het dynamisch silhouet.


Interieur.

Ongetwijfeld hebt u een zwak voor deze features. Instrumenten die zijn ondergebracht achter doorlopend glas. De nieuwe touch control buttons zorgen voor duidelijk meer bedieningscomfort. Als optie kunnen zelfs afzonderlijke houten sierdelen worden verwarmd. Het gebruik van futuristische displays en zorgvuldig geselecteerde materialen zorgt voor een adembenemend emotioneel effect. Met elke blik en elke handeling in de nieuwe S-Klasse Cabriolet wordt de passie van Mercedes-Benz voor de auto duidelijk. Het kristalheldere display met hoge resolutie in HD-kwaliteit is daarvan een loepzuiver highlight. De sportieve driespaaks stuurwielen, fraai verchroomd en met uitstekende grip, zijn eveneens nieuw. Dat alles voor een bijzondere en exclusieve rijbeleving in de S-Klasse.


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Met de combinatie van actieve afstandsassistent DISTRONIC en actieve stuurassistent heeft Mercedes-Benz de volgende stap gezet op weg naar autonoom autorijden. De systemen houden automatisch de juiste afstand aan ten opzichte van voorliggers en kunnen deze volgen tot een snelheid van 210 km/h. Zowel in het stadsverkeer als op snel- en provinciale wegen. De bestuurder hoeft binnen de grenzen van de systemen niet af te remmen of gas te geven, en wordt bovendien ondersteund bij het besturen. De actieve snelheidslimietassistent stelt een door de camera geregistreerde of in het navigatiesysteem opgenomen snelheidslimiet als de nieuwe snelheid van de actieve afstandsassistent DISTRONIC in.


Andere carrosserievarianten

S-Klasse Limousine

S-Klasse Coupé

proefrit

 

brochure

 

offerte

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen

 

Van Mossel Gouda | Grote Esch 50/Moordrecht | tel: 0182-696060

Van Mossel Rotterdam (Autostrada) | Autolettestraat 4 | tel: 010-4522322

Van Mossel Rotterdam (Charlois) | Driemanssteeweg 40 | tel: 010-212330

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart