De nieuwe A-Klasse

Nu bij Van Mossel in de showroom


De nieuwe A-Klasse wordt leverbaar met een vanafprijs inclusief kosten rijklaarmaken van € 30.695* voor de A 160 met 80 kW (107 pk) met handgeschakelde versnellingsbak of lease vanaf € 299,- per maand. Per direct is de nieuwe A-Klasse te bestellen als A 180 d, A 200 en A 250. Daarnaast zijn de A 180 d en A 200 ook leverbaar als rijk uitgeruste Launch Edition. De A 160 is te bestellen vanaf juni 2018 en staat vanaf de late herfst in de showroom.

 

>> Download hier de prijslijst van de nieuwe A-Klasse

 

Bij de marktintroductie is de A-Klasse leverbaar met drie verschillende motoren. De A 180 d met automatische transmissie en 80 kW (116 pk) sterke dieselmotor heeft een vanafprijs van € 36.818. Daarnaast zijn er twee benzinevarianten. De A 200 met 120 kW (163 pk) is met handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie te bestellen vanaf € 36.724. De A 250 heeft een krachtige 165 kW (224 pk) motor gekoppeld aan automatische tranmissie en is leverbaar vanaf € 46.669.

 


Plan uw proefrit in de nieuwe A-Klasse
Indien u de nieuwe A-Klasse zelf wil testen vul dan onderstaand formulier in om alvast een plaats te reserveren. Onze verkopers zullen vervolgens contact met u opnemen om een definitieve afspraak met u in te plannen.

 
 
 
 
 
 
 
 
  

 

A-Klasse Launch Edition
Direct bij de introductie zijn de A 200 en A 180 d leverbaar als Launch Edition. De A-Klasse Launch Edition heeft een rijke standaarduitrusting met 17 inch lichtmetalen velgen, High Performance LED-koplampen, Advantagepakket inclusief Mercedes-Benz navigatiesysteem, 10 inch mediadisplay, parkeerassistent, spiegelpakket en het connectiviteitspakket smartphone (smartphone-integratie, voertuig set-up en voertuig monitoring via Mercedes me). De A-Klasse Launch Edition is leverbaar vanaf € 39.924 (A 200 met handgeschakelde versnellingsbak).

Edition 1: exclusief speciaal model ter gelegenheid van de marktintroductie
De A-Klasse is na de marktintroductie een jaar lang verkrijgbaar als Edition 1. Zowel het exterieur als het interieur van dit exclusieve speciale model is voorzien van tal van accenten in de kleur Edition green. Daarnaast behoren features als de high-performance led-koplampen, sportstoelen en sfeerverlichting tot de standaarduitrusting. De Edition 1 is verkrijgbaar met alle motorvarianten en leverbaar vanaf € 44.739 inclusief kosten rijklaarmaken.

 

Business Solutions: een passend aanbod voor de zakelijke markt
Ook voor de zakelijke markt heeft Mercedes-Benz met de A-Klasse een passend aanbod in de vorm van de Business Solutions. Deze modellen van de A 180 d en A 200 hebben standaard een passende uitrusting met onder andere 16 inch lichtmetalen velgen, lederen stuurwiel, achteruitrijcamera, Mercedes-Benz navigatie,10 inch mediadisplay, parkeerassistent en spiegelpakket. Indien gewenst is de Business Solution verder uit te breiden naar Business Solution Plus en Business Solution AMG voor meer confort en sportiviteit. De Business Solutions zijn verkrijgbaar vanaf € 37.208 inclusief kosten rijklaarmaken (A 200 met handgeschakelde transmissie).

 

 


Wilt u meer informatie over de nieuwe A-Klasse? Vult u dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

* De A 160 is te bestellen vanaf eind juni 2018. Eerste leveringen vanaf oktober 2018.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart