De (gratis) Mercedes me Adapter.

De toekomst nu inbouwen.


 

Het is nu ook mogelijk om uw Mercedes-Benz personenwagen die niet standaard is uitgerust met Connect me, door middel van de Mercedes me Adapter ook te voorzien van Mercedes me Connect!


Hoe werkt de Mercedes me Adapter?
De Mercedes me Adapter wordt in de diagnoseaansluiting van uw auto aangebracht. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth aan uw smartphone overdragen. Met de Mercedes me Adapter app hebt u vervolgens toegang tot deze gegevens en alle bijbehorende functionaliteiten. Tot slot vormt de Mercedes me-portal de toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes me.


De adapter nu GRATIS 

De normale prijs van de Mercedes-Benz me Adapter is €19,95 maar u kunt de Adapter nu helemaal gratis afhalen! Tijdens de zomermaanden staat er bij Van Mossel Rotterdam Autostrada én Van Mossel Gouda een Mercedes Me Specialist voor u klaar om u te helpen bij de installatie!

Al erg benieuwd hoe de installatie werkt? Hieronder kunt u de handleiding (PDF) downloaden.


Download de handleiding


Plan uw werkplaatsafspraak
Plan direct uw werkplaatsafspraak in via onderstaande link en ontvang de gratis Connect me Adapter. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een definitieve afspraak met u in te plannen. 


Plan uw afspraak


  

Compatibele series

De Mercedes me Adapter kan voor vele Mercedes-Benz-modellen, gedeeltelijk vanaf bouwjaar 2002 worden gebruikt. De compatibele modellen en series kunt u vinden in de volgende tabel. Verdere modellen/series worden achtereenvolgens vrijgegeven.

  

Wilt u meer informatie over de Mercedes me Adapter of heeft u interesse?

Vult u dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Naamgegevens


 
 
 
 


Contactgegevens


 
 
 
 
 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart