De nieuwe B-Klasse

Klaar voor de mooiste tijd van uw leven?

De nieuwe B-Klasse staat voor alles open. Ontdek een auto die net zo graag als u nieuwe dingen wil uitproberen. Comfortabeler, dynamischer en veiliger dan ooit tevoren. U wordt ontvangen in een ambiance die uniek voor is voor zijn klasse. Er is geen jong of oud, maar alleen nieuwsgierigheid en de lust om avonturen te ondernemen. 


Alles is anders en desalniettemin heel vertrouwd.

Ervaar een bedieningsconcept dat intuïtiever is dan ooit tevoren en zich elke dag beter op u instelt.De bediening van de B-Klasse is niet alleen vanzelfsprekend maar stelt zich elke dag beter op u in. Het systeem registreert bijvoorbeeld welke route u aflegt op weg naar uw werk en kan bij files snellere routes aangeven. Daarachter schuilt de revolutionaire MBUX (Mercedes-Benz User Experience), een multimediasysteem dat steeds meer leert over uzelf en uw voorkeuren. Net zolang totdat de nieuwe B-Klasse u bijna beter kent als uzelf.


Het draait allemaal om veiligheid.

De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen.


Ook het rijgevoel is verbluffend variabel.

Eén druk op de DYNAMIC SELECT-knop is voldoende voor een sportieve setup. De als optie leverbare vierwielaandrijving 4MATIC zorgt daarbij voor meer tractie, terwijl twee cilinders eveneens automatisch worden uitgeschakeld om brandstof te besparen. Dankzij dergelijke voorzieningen zorgt de nieuwe B-Klasse voor enthousiaste rijervaringen die perfect op de heersende rijomstandigheden zijn afgestemd.

Dat is goed terug te zien in het ‘wraparound’-design. Het dashboard, de middenconsole en portierbekledingen lopen vloeiend in elkaar over. Met zijn intelligente assistentiesystemen is de nieuwe B-Klasse uitgerust om ervoor te zorgen dat u nóg beter wordt beschermd.


Klik hier voor de prijslijst van de nieuwe B-Klasse.

Klik hier voor de brochure van de nieuwe B-Klasse.


Wilt u meer informatie, een proefrit of een offerte van de nieuwe B-Klasse ontvangen? Vult u dan onderstaande formulier in:

 


 
 
 
 
 
     Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart