Mercedes-Benz Business Solutions.

Dé nieuwe oplossing voor zakelijke mobiliteit.

 

Maak kennis met de zakelijke Business Solution uitvoeringen van de Mercedes-Benz A- t/m E-Klasse. Standaard rijk uitgerust en naadloos aansluitend bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

 

De Business Solutions zijn standaard zo compleet dat de berijder alleen de kleur, het comfortverhogende Plus pakket en/of de sportieve AMG Line hoeft te kiezen. Dit resulteert in een zeer competitieve prijstelling en netto bijtelling. Tot en met 31 december 2018 nog meer auto tegen een nog lagere fiscale waarde dankzij de Upgrade Business Solution: kies een Business Solution en krijg een Business Solution Plus of kies voor de Business Solution Plus en krijg Business Solution AMG. Bij de Business Solution AMG heeft u nu ook tijdelijk de mogelijkheid om kosteloos een nightpakket te selecteren. Het exacte aanbod per model vindt u hieronder.


Behalve voordeel voor de berijder is er ook gemak voor de fleetmanager: de rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders. Op dit moment zijn de A-Klasse, B-Klasse, CLA Coupé en Shooting Brake, GLA, C-Klasse, GLC Allrounder en E-Klasse leverbaar als Business Solution.


In de standaarduitrusting van de Business Solutions zit minimaal inbegrepen:

  • Navigatiesysteem
  • Lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Regensensor
  • Cruise control
  • Remote Control
  • Lederen stuurwiel
  • Bluetooth telefoonintegratie

 

A-Klasse Business Solution

Download prijslijst 

A-Klasse Limousine Business Solution

Download prijslijst 


B-Klasse Business Solution

Download prijslijst

CLA Business Solution

Download prijslijst


CLA Shooting Brake Business Solution

Download prijslijst

C-Klasse Business Solution

Download prijslijst


C-Klasse Estate Business Solution

Download prijslijst 

GLA Business Solution

Download prijslijst


E-Klasse Business Solution

Download prijslijst 

GLC-Klasse Business Solution

Download prijslijst 

 

Actievoorwaarden

- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 september 2018 t/m 31 december 2018.


*Actie naar nightpakket is alleen van toepassing op de Business Solutions AMG in combinatie met de upgrade edition voor de A-Klasse, CLA (Coupe/Shooting Brake), GLA, C-Klasse (Limousine/Estate), E-Klasse (Limousine/Estate) en GLC (SUV). De actie geldt voor een periode van 1 september t/m 31 december 2018. De betreffende auto’s hebben een uiterste besteldatum van 31 december 2018.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart