SHOWROOMINTRODUCTIE VAN DE NIEUWE B-KLASSE


Het draait allemaal om veiligheid.

De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen.


Ook het rijgevoel is verbluffend variabel.
Eén druk op de DYNAMIC SELECT-knop is voldoende voor een sportieve setup. De als optie leverbare vierwielaandrijving 4MATIC zorgt daarbij voor meer tractie, terwijl twee cilinders eveneens automatisch worden uitgeschakeld om brandstof te besparen. Dankzij dergelijke voorzieningen zorgt de nieuwe B-Klasse voor enthousiaste rijervaringen die perfect op de heersende rijomstandigheden zijn afgestemd.


Afhankelijk van de motoruitvoering kan de nieuwe B-Klasse met de als optie leverbare vierwielaandrijving 4MATIC worden uitgerust, die in elke situatie voor een uitstekende verhouding tussen dynamiek, tractie en efficiëntie zorgt. De in de achterasaandrijving ondergebrachte elektrohydraulisch aangestuurde lamellenkoppeling zorgt ervoor dat het koppel volledig variabel kan worden verdeeld, waardoor niet alleen een zuinige voorwielaandrijving kan worden gerealiseerd, maar ook een 50 : 50 koppelverdeling voor sneeuw, natte weersomstandigheden of dynamische rijmanoeuvres. Op deze manier komt u steeds veilig en soepel op uw bestemming.


ENERGIZING-pakket plus.

Zorgt voor meer welbehagen en concentratie tijdens de rit. Een oplettende en geconcentreerde bestuurder is van primair belang voor veilig autorijden. In het als optie leverbare ENERGIZING-pakket plus zijn daarom verschillende systemen gebundeld, zoals de klimaatregeling, sfeerverlichting, muziek en zitcomfort, tot programma's van enkele minuten om de bestuurder te revitaliseren of juist te laten ontspannen.


De bediening van de B-Klasse is niet alleen vanzelfsprekend maar stelt zich elke dag beter op u in. Het systeem registreert bijvoorbeeld welke route u aflegt op weg naar uw werk en kan bij files snellere routes aangeven. Daarachter schuilt de revolutionaire MBUX (Mercedes-Benz User Experience), een multimediasysteem dat steeds meer leert over uzelf en uw voorkeuren. Net zolang totdat de nieuwe B-Klasse u bijna beter kent als uzelf.Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.
Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw nieuwe B-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Klik hier voor de brochure van de nieuwe B-Klasse.

Klik hier voor de prijslijst van de nieuwe B-Klasse.


Wilt u meer informatie of een offerte van de nieuwe B-Klasse ontvangen? Vult u dan onderstaande formulier in:

 
 
 
 


Uw vraag/opmerking


 
     Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart