Ontdek de nieuwe GLC

SUV en Coupé


De nieuwe GLC SUV en Coupé zijn innovatieve modellen die standaard rijk uitgerust zijn met state-of-the-art technologieën zoals het intuïtieve MBUX-multimedia systeem dat naar u luistert én antwoordt. Maar ook het dynamische design en de geavanceerde veiligheidssystemen mogen gezien worden. Zo veel vernieuwing, en toch zo toegankelijk.


 • De nieuwe GLC SUV. Beleef het om het te geloven.
  Stap in en neem plaats in een hoogwaardig interieur. Stel uw wagen in met behulp van het fascinerende MBUX-multimediasysteem. Met een woord, een gebaar of door het scherm aan te raken. Eenvoudig en intuïtief, maar vooral helemaal naar uw wensen. Dát is het comfort van de nieuwe GLC SUV. 


 • De nieuwe GLC Coupé. Meer dan een ervaring.
  De nieuwe GLC Coupé grijpt meteen uw aandacht met zijn imposante en tegelijk sportieve uiterlijk. Niet alleen zijn atletisch design is adembenemend, hij spreekt ook uw taal en integreert uw smartphone naadloos. De intelligente MBUX spraakgestuurde bediening zorgt er dan ook voor dat uw rit meer dan aangenaam is.


 • De GLC is nu ook tijdelijk leverbaar als GLC 200 4x2 Business Solution Limited.
  Klik hier voor meer informatie.


Interesse om de GLC zelf te ontdekken? 


Plan een proefrit in


Bekijk de actuele voorraad


Wilt u meer informatie over de nieuwe GLC? Vult u dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
   Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart