Ready to Change

Ontdek onze uitgebreide aanbod Plug-in Hybrid en volledig elektrisch aangedreven modellen


We zetten de schakelaar om. Mercedes-Benz creëert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid. Het nieuwe productmerk vertegenwoordigt 'emotie en intelligentie', twee merkwaarden van Mercedes-Benz.

Het merk omvat alle wezenlijke aspecten van klantgerichte elektromobiliteit en gaat veel verder dan het model alleen. EQ omvat een uitgebreid ecosysteem voor elektrische mobiliteit, dat is opgebouwd uit producten, services, technologieën en innovaties.Mercedes-Benz CASE - Electric

Het aanbod Mercedes-Benz EQ plug-in hybride en volledig elektrische auto's – EQ, EQ Power en EQ Power+ staat voor een stevige commitment om zeker te stellen dat de beste auto's ter wereld ook de beste auto's vóór de wereld zijn.Als eerste het laatste nieuws over de nieuwe EQC.

Kijkt u ook vol verwachting uit naar de nieuwe EQC? En terwijl de eerste elektrisch aangedreven SUV van Mercedes-Benz zijn power vooralsnog op de testbaan aan het bewijzen is, sturen we u graag alvast alle beschikbare informatie toe. U kunt als een van de eersten kennismaken met de EQC en toetreden tot de opwindende EQ-wereld. Hoe, dat ziet u hierna. 

Meer informatie over de EQC
Wilt u meer informatie over EQ, vult u dan onderstaande formulier in wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 
 
 
 
 
 
 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart