Ready to Change

Ontdek onze uitgebreide aanbod Plug-in Hybrid en volledig elektrisch aangedreven modellen


We zetten de schakelaar om. Mercedes-Benz creëert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid. Het nieuwe productmerk vertegenwoordigt 'emotie en intelligentie', twee merkwaarden van Mercedes-Benz.

Het merk omvat alle wezenlijke aspecten van klantgerichte elektromobiliteit en gaat veel verder dan het model alleen. EQ omvat een uitgebreid ecosysteem voor elektrische mobiliteit, dat is opgebouwd uit producten, services, technologieën en innovaties.


Mercedes-Benz CASE - Electric

Het aanbod Mercedes-Benz EQ plug-in hybride en volledig elektrische auto's – EQ, EQ Power en EQ Power+ staat voor een stevige commitment om zeker te stellen dat de beste auto's ter wereld ook de beste auto's vóór de wereld zijn.Plug-in hybrids met dieseltechnologie

Tijdens de Autosalon van Genève debuteren twee nieuwe voorseriemodellen van Mercedes-Benz die state-of-the-art dieseltechnologie combineren met de 9G-TRONIC negentraps hybride transmissie. Net als de S 560 e maken de C- en E-Klasse plug-in diesel hybrids in de toekomst gebruik van de derde generatie hybride technologie. De nieuwe Plug-in hybrid modellen zijn te bestellen vanaf april 2019.


Meer informatie nieuwe generatie plug-in hybridsAls eerste het laatste nieuws over de nieuwe EQC.

Kijkt u ook vol verwachting uit naar de nieuwe EQC? En terwijl de eerste elektrisch aangedreven SUV van Mercedes-Benz zijn power vooralsnog op de testbaan aan het bewijzen is, sturen we u graag alvast alle beschikbare informatie toe. U kunt als een van de eersten kennismaken met de EQC en toetreden tot de opwindende EQ-wereld. Hoe, dat ziet u hierna. 


Meer informatie over de EQC
Wilt u meer informatie over EQ, vult u dan onderstaande formulier in wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 
 
 
 
 
 
 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart