Mercedes-Benz EQC: de Mercedes-Benz onder de elektrische auto's!

 

EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid. Het nieuwe productmerk vertegenwoordigt 'emotie en intelligentie', twee merkwaarden van Mercedes-Benz.

Het merk omvat alle wezenlijke aspecten van klantgerichte elektromobiliteit en gaat veel verder dan het model alleen. EQ omvat een uitgebreid ecosysteem voor elektrische mobiliteit, dat is opgebouwd uit producten, services, technologieën en innovaties.

 

De EQC is het eerste model welke op 4 september 2018 is gepresenteerd in Stockholm. Met zijn strakke, duidelijke design en merk typische kleuraccenten is de EQC de wegbereider van een avantgardistische elektro-esthetiek en vertegenwoordigt hij tegelijkertijd de designtaal ‘progressieve luxe’. Op het gebied van kwaliteit, veiligheid en comfort is de EQC de Mercedes-Benz onder de elektrische auto’s met overtuigende rijeigenschappen. Daarbij komt nog de hoge rijdynamiek dankzij twee elektromotoren op de voor- en achteras met een totaalvermogen van 300 kW. Dankzij een uitgekiende bedrijfsstrategie is een elektrisch actieradius van meer dan 450 km volgens NEDC (voorlopige waarde) mogelijk. Met Mercedes me biedt het EQ-merk uitgebreide services en maakt het elektromobiliteit comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd is de EQC een symbool van het begin van een nieuw mobiliteitstijdperk bij Daimler. 

 

De productie van de EQC gaat in 2019 van start in de Mercedes-Benz fabriek in Bremen, waar de voorbereidingen al in volle gang zijn. Het nieuwe elektromodel wordt geïntegreerd in de bestaande serieproductie.


Meer informatie over de EQC

 

Wilt u op de hoogte blijven over de Mercedes-Benz EQC?

Vul dan onderstaand formulier in!

 
 
 
 


 

 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart