Wij bouwen aan de toekomst

Natuurlijk zijn wij gewoon open!  Hierbij willen wij u graag informeren dat wij 30 januari jl. zijn gestart met de verbouwing van onze vestiging Van Mossel Rotterdam Autostrada. Na deze verbouwing voldoet deze vestiging weer aan de laatste eisen van Mercedes-Benz.


Een veel gehoorde opmerking van onze klanten is de beperkte parkeergelegenheid van deze vestiging. Wij zullen daarom het parkeerprobleem grondig aanpakken door parkeerplaatsen te creëren in de kelder van de vestiging. Hierdoor kunt u als gewaardeerde klant gemakkelijk en comfortabel uw auto parkeren.


Gedurende de verbouwing, die medio september gereed zal zijn, blijft de vestiging geopend en blijft u van harte welkom in onze showroom en werkplaats! Uiteraard bieden wij wel alvast onze excuses aan voor eventueel overlast gedurende de verbouwing. Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de situatie.


Op onze Facebook pagina hebben wij een album gemaakt waar wij de voortgang van onze verbouwing laten zien. Uiteraard bent u ook van harte welkom op de vestiging. 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart