.

Elders een gebruikte Mercedes-Benz kopen?

Vraag een aankoopadvies aan bij Van Mossel Mercedes

 

Bent u van plan om een gebruikte Mercedes-Benz te kopen bij een particulier of een niet erkend Mercedes-Benz dealer? Dan is het goed om te weten of de auto nog in goede technische staat is. Door het aanvragen van een aankoopadvies bij Van Mossel Mercedes
bent u zeker van een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel uitgevoerd door een officiële Mercedes-Benz dealer. Dankzij deze keuring kunt u beoordelen of de aanschaf een verstandige keuze is en voorkomt u eventuele hoge reparatiekosten en onveilige situaties!

 

Wat houdt een aankoopadvies precies in?
Bij een aankoopadvies wordt de Mercedes-Benz die u wilt aanschaffen door ons grondig bekeken. Onze servicemedewerkers zijn opgeleid door Mercedes-Benz Nederland en kennen uw type Mercedes-Benz door en door. Zij weten precies waar ze op moeten letten. Na keuring van de auto ontvangt u van ons het keuringsrapport en wordt deze door onze servicemedewerker samen met u besproken. In het rapport leest u wat de staat van onderhoud van de auto is en of er ernstige mankementen zijn of dat deze wellicht op korte termijn zijn te verwachten. Ook krijgt u, indien mogelijk, informatie over de kilometerhistorie van de auto, eventuele openstaande terugroepacties van Mercedes-Benz Nederland en technische updates.

 

De auto wordt gecontroleerd op 140 punten van de volgende onderdelen van de auto:
- Onderstel
- Elektronica
- Transmissie
- Motor
- Algemene staat

 

Van Mossel Mercedes
Uiteraard hopen wij dat u uw aangeschafte Mercedes-Benz bij ons laat onderhouden. Van Mossel Mercedes is officieel erkend
Mercedes-Benz dealer; daardoor is uw auto bij ons in goede handen. Uw Mercedes-Benz is en blijft tenslotte graag een Mercedes-Benz! We hebben de voordelen van onderhoud bij Van Mossel Mercedes voor u op een rijtje gezet:

 

•  Heldere onderhouds- en reparatietarieven
•  Gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen
•  Specialistische diagnoseapparatuur
•  Controle op technische updates en fabrieksacties
•  Speciaal opgeleide vakmensen

 

Een aankoopkeuring laten uitvoeren bij Van Mossel Mercedes kost slechts € 75,-. Tevens ontvangt u een voucher van € 75,- die u kunt inwisselen bij  een onderhoudsbeurt. Hierdoor kost het aankoopadvies dus niets. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u uiteraard contact opnemen met de voor u dichtstbijzijnde Van Mossel Mercedes vestiging!