• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De toekomst is elektrisch.

De nieuwe Mercedes-Benz eCitan

  •  

De nieuwe Mercedes-Benz eCitan

 

Het nieuwe lid van de elektrische bedrijfswagen-familie: De Mercedes-Benz eCitan. 

Compact van buiten en groots van binnen. De eCitan maakt indruk met zijn laadruimte Ún interieurruimte – precies wat u verwacht van een Mercedes-Benz bestelwagen.
Daarbij komen nog de vele innovaties op het gebied van veiligheid en connectiviteit, met bovendien een op de praktijk afgestemde actieradius.
Ideaal voor stad en lokaal gebruik!

De eCitan is de elektrische uitvoering van deze compacte bestelwagen.
Aan zijn robuuste en smaakvolle design merkt u meteen dat het een echte Mercedes-Benz is.
Bouwkwaliteit, laadruimte en de afwerking van het interieur zijn van hoog niveau. Door zijn doordachte ontwerp is deze eCitan even ruim als het model met de verbrandingsmotor.
De nieuwe eCitan is dus elektrisch Ún praktisch. Het beste voor zowel u als voor het milieu.


Wilt u meer informatie of een proefrit inplannen voor de nieuwe eCitan? Vult u dan onderstaand formulier in:


 
 
 
 

 
 

 
 


 

De nieuwe eCitan Gesloten Bestelwagen

Na de elektrische modellen voor onze Vito en Sprinter is vanaf nu de Citan ook in een 100% elektrische uitvoering beschikbaar! De eCitan is perfect voor ritten in en rondom de binnenstad door zijn compacte buitenafmetingen. Bovendien draagt u met de nieuwe eCitan niet alleen bij aan een schoner milieu, u bent met uw nieuwe eCitan in alle milieuzones welkom. Onbezorgd de weg op omdat je met de nieuwe eCitan emissievrij rijdt.  

Opgeladen de weg op
Hoe ver rijdt de Mercedes-Benz eCitan op een volle batterij? De actieradius van de eCitan is 285 kilometer, volgens de WLTP-meetmethode meer dan genoeg om uw ronde door de stad te maken. Of om bijvoorbeeld van Amsterdam naar Eindhoven en weer terug te rijden.   

Afmetingen en gewichten
De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen kent veel varianten. Hij maakt uw werk eenvoudiger dankzij een groot laadruimtevolume en een hoog laadvermogen. Met de als optie verkrijgbare trekhaak kunt u tot 1.450 kg trekken.

Opladen van uw elektrische bedrijfswagen.

Nergens in de wereld staan zoveel laadpalen als in Nederland. Thuis, bij bedrijven en op openbare plekken. Opladen werkt eenvoudig - u doet de stekker van de laadpaal in uw voertuig en houdt uw laadpas of tag tegen de laadpaal aan. En bliep, het voertuig laadt op. Zo gepiept dus.

De accu en het opladen van de nieuwe eCitan.
Met een actieradius tot 285 kilometer gaat u gerust de weg op. Bovendien wint u heel wat energie terug tijdens het remmen; een extra voordeel in stadsverkeer. En opladen gaat snel: in 40 minuten van 10 tot 80%, via een snellader. Niets houdt u tegen om elektrisch te rijden. Deze compacte elektrische bestelwagen is even ondernemend als u bent!

Het MBUX multimedia systeem

Het interieur van de nieuwe Citan is helemaal vernieuwd, inclusief MBUX-multimediasysteem. MBUX staat voor Mercedes-Benz User Experience en laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Zo kunt u het systeem bedienen via touchscreen of via spraakbediening. De usb-C aansluiting maakt het mogelijk om muziek van uw smartphone direct in de auto beluisteren.

MBUX-multimediasysteem 7 inch
Via het 17,8 cm (7 inch) touchscreen met hoge resolutie kunt u het multimediasysteem bedienen zoals u dat met uw mobiele toestellen gewend bent. Een alternatieve invoermogelijkheid: de toetsen op het multifunctioneel stuurwiel. Standaard is de nieuwe Citan ook aangesloten op de online services van MercedesMe.

 
 

Waar bent u naar op zoek?