• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Knap werk.

De nieuwste Vito

  •  

De nieuwste Vito

 

De nieuwste Vito: een zekere keuze.

Het beste van de Mercedes-Benz Vito aangevuld met de nieuwste features maken deze bestelwagen tot een solide partner. De Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten, maar zet op een aantal fronten nog een stap extra. Met intelligente rijassistentiesytemen, nieuwe connectiviteitsservices en krachtige motoren maakt de Vito elke rit innovatiever, veiliger en comfortabeler.

Innovatiever

De efficiënte 9G-TRONIC automatische transmissie met achterwielaandrijving maakt uw rit soepeler dan ooit. Meer versnellingen en overbrengingen zorgen immers voor een hoger rijcomfort en verbetering in het omzetten van motorvermogen naar tractie. Tel daarbij op de nieuwe generatie dieselmotor conform Euro 6d norm en u bent klaar voor de toekomst.

Veiliger

Bent u veel onderweg, dan wilt u blind op uw bestelwagen kunnen vertrouwen. De nieuwste Vito denkt met u mee. De Active BrakeAssist en Active DistanceAssist DISTRONIC helpen u en uw lading veilig op de plaats van bestemming aan te komen. Daarnaast zorgen de verbeterde achteruitrijcamera en de digitale binnenspiegel ervoor dat u niets over het hoofd ziet.

Comfortabeler

Met de nieuwe multimediasystemen met DAB+ en smartphone integratie ontbreekt het u aan niks tijdens uw reis. En met een verbeterd interieur en nieuwe stoelbekleding weet u zeker dat u goed zit. Of u er ook goed bijzit? Jazeker! Lichtmetalen velgen en het nieuwe grilledesign maken het plaatje van de nieuwste Vito helemaal af.

De nieuwe features op een rij:

   Meer veiligheid door DISTRONIC, de slimme afstandassistent.
   Digitale binnenspiegel.
   9G-TRONIC automaat.
   Active BrakeAssist - actieve remassistent.
   Vernieuwde multimediasystemen
          met DAB+ en smartphone integratie via Apple CarPlay.
   Verbeterde achteruitrijcamera.
   Vernieuwd interieur en nieuwe stoelbekleding. Heeft u een vraag over De nieuwste Vito of wilt u een proefrit maken? Neem gerust contact met ons op.


 

 010 418 04 00

 

Waar bent u naar op zoek?