• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Citan Acties

  •  

Citan Acties

 

De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma. Vanzelfsprekend zijn de bekende eigenschappen als vooruitstrevende veiligheid, kwaliteit, rijdynamiek en zuinigheid ook van toepassing op de stoere Citan.

Het kwalitatief hoogwaardige interieur en het fraaie design zullen ongetwijfeld bij u in de smaak vallen. Bovendien zijn er voor de Citan Gesloten bestelwagen bijzonder aantrekkelijk geprijsde Lines beschikbaar. Hiermee past u zeer voordelig de Citan aan uw persoonlijke wensen aan. 

 U rijdt de Citan al vanaf € 14.990,- (excl. BTW/BPM) of vanaf € 144,- per maand*.

 *Vraag naar de voorwaarden.

Zonder aanbetaling

Lease nu een Citan voor slechts € 10,- p/dag

Rij nu weg in een compleet uitgeruste nieuwe voorraad Mercedes-Benz Citan op basis van Operational Service Lease, voor slechts € 10,- per dag* all-in, zonder aanbetaling! Bel of vul snel het contactformulier in en wij kijken samen met u welke Citan het beste bij u past.

All-in = een maandtarief inclusief rente, afschrijving, onderhoud en reparatie, verzekering en wegenbelasting. Het voertuig blijft eigendom van de leasemaatschappij en na afloop van het leasecontract levert u de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Nú € 750,- korting op aanschaf van een Citan

Wanneer u voor een Citan heeft gekozen, wilt u onbezorgd blijven rijden. Hiervoor is er Mercedes-Benz ServiceCare: uw Citan blijft in topconditie en u houdt grip op de kosten. Alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en vervanging van slijtageonderdelen zijn gedekt tegen een vast maandelijks bedrag. Wanneer u nu een Citan aanschaft met het ServiceCare Complete pakket, ontvangt u € 750,- korting. 

Citan accessoirespakketten

Regelmatig hebben wij interessante acties op accessoires voor de Citan. U kunt hierbij denken aan een trekhaak, binnenbetimmering, Pioneer radionavigatiesystemen, sidebars etc. 

Wij kunnen diverse accessoires direct vanuit de fabriek bestellen. Natuurlijk bouwen wij het ook voor u in op uw huidige Citan.

Vraag uw Accountmanager naar de acties en mogelijkheden.


Heeft u een vraag over onze Citan Acties? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?