• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De SEBA vertraagd? Ontvang nu tot €5000 korting op de aanschaf van uw bedrijfswagen!

Korting op de eCitan, eVito en de eVito Tourer

  •  

Korting op de eCitan, eVito en de eVito Tourer

 

Ontvang nu tijdelijk korting op uw Mercedes-Benz eVito en eCitan!*

Het openstellen van de SEBA-subsidie is verplaatst naar halverwege april. De oorzaak?
De goedkeuring die via de begrotingsbehandeling in de Tweede Kamer moet plaatsvinden, is vertraagd door de politieke ontwikkelingen na de val van het kabinet voor de zomer en de verkiezingen afgelopen november. Dit betekent dat u de eerste maanden van 2024 geen SEBA- subsidie kan aanvragen wanneer u uw wagenpark wilt voorbereiden op de toekomst.

Met de voortdurende uitbreiding van zero emissie zones in stadscentra en de toenemende focus op het verduurzamen van wagenparken, realiseren wij ons dat dit uitstel voor u als ondernemer ongunstige gevolgen met zich meebrengt.

Goed nieuws!

Omdat wij begrijpen dat u deze besparingen door deze subsidie niet wilt missen, hebben wij besloten een exclusieve tegemoetkoming aan te bieden. Profiteer nu van een korting van €5000 op de eVito en €3000 op de eCitan.* Wij streven ernaar om de overstap naar elektrische mobiliteit zo vlot en toegankelijk mogelijk voor u te maken, onze prioriteit is uw tevredenheid.

Twijfel niet langer en neem contact met ons op om gebruik te maken van deze aanbieding! Ontdek hoe u maximaal kunt besparen op uw investering aan een duurzame toekomst!

Zorgeloos op weg met uw elektrische wagenpark.

Naast onze exclusieve SEBA-korting bij de aanschaf van onze Mercedes-Benz eVito en eCitan, hebben wij ook een actie voor de ondernemers die zorgeloos willen blijven blijven rijden.

Wij begrijpen dat dit voor u als ondernemer namelijk erg belangrijk is en daarom bieden wij, bovenop de 4 jaar gratis onderhoud die u ontvangt bij uw elektrische bedrijfswagen, een speciale bonus korting aan. U ontvangt nu tijdelijk bij een Service Care Complete contract namelijk tot wel €1500* korting!

Advies op maat voor de transitie van uw wagenpark.

Onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij de stap richting duurzame mobiliteit. Neem contact met ons op voor advies op maat of om deze aanbieding te bespreken zodat u klaar bent voor de toekomst.


Tot welk onderwerp behoort uw vraag?*

 
 
 
 
 
 

 
 

 
 


 *de actie geldt op de volgende modellen; eCitan, eVito gesloten bestelwagen en de eVito Tourer . Bedragen excl. btw. Geldig voor klantorders vanaf 1 januari 2024 tot en met april 2024. Niet geldig voor fleets. Korting wordt verrekend op het ServiceCare Complete contract na goedkeuring door Mercedes-Benz Financial Services. Enkel geldig met een contractduur van minimaal 60 maanden. Hoogte van de korting is een vast bedrag per type en kan afwijken per model, ter hoogte van één jaar ServiceCare Complete bij ‘normale’ inzet o.b.v. 20.000 km per jaar. Bij een langere contractduur, hoger kilometrage en andere inzet blijft de hoogte van de korting gelijk. Contracten korter dan 60 maanden komen niet in aanmerking. Maximaal contractkilometrage ServiceCare Complete: 300.000 km. 

 

Waar bent u naar op zoek?