• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Profiteer nu van een extra voordeel tot wel €5000!

Rijdt nu een elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen met flinke korting!

  •  

Rijdt nu een elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen met flinke korting!

 Tot €5000 korting op uw elektrische bedrijfswagen! 


 

 
 
 
 

 
 
 
 


 

Misschien voelt het alsof u te laat bent voor de SEBA-subsidie van dit jaar, nu deze zijn maximum heeft bereikt. Maar we staan klaar om te voorkomen dat u wordt geweigerd in gemeentes vanwege uw voertuig of dat u straks torenhoge BPM-tarieven moet betalen. Bij ons gaan we verder waar de regering stopt! Profiteer nu van een ongekende kans: tot €5000 extra voordeel op de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen. Wacht niet langer, uw elektrische toekomst begint hier!

Bij de aanschaf van een eVito gesloten bestelwagen, een eVito Tourer of EQV met ons ServiceCare Complete onderhoudscontract, krijgt u de volledige vergoeding van 10% op het volledige aankoopbedrag tot wel €5000 van ons terug! Ja, u leest het goed, tot €5000 aan besparingen!
Maar dat is nog niet alles. Zelfs als u besluit om geen ServiceCare Complete onderhoudscontract af te sluiten, laten we u niet in de kou staan. U ontvangt nog steeds een geweldige korting van €3000 op het totale aankoopbedrag van een eVito gesloten bestelwagen, eVito Tourer of EQV.


Dit is het moment om te profiteren van diverse voordelen bij de overstap naar elektrische mobiliteit, zonder concessies te doen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak optimaal gebruik van dit geweldige aanbod voor een soepele overgang naar elektrische mobiliteit.

*de actie geldt op de volgende modellen; eVito gesloten bestelwagen, eVito Tourer en de EQV.

** de actie loopt tot en met vrijdag 22 december 2023

eVito

De Mercedes-Benz eVito kan een belangrijk gereedschap zijn om het werk uitgevoerd te krijgen. Deze elektrische bedrijfswagen neemt je mee op een avontuurlijke reis naar duurzaamheid, zonder concessies te doen aan stijl of prestaties. Benieuwd naar de eVito? Maak een proefrit en ga een nieuw duurzaam avontuur aan met jouw nieuwe partner in crime! 

eSprinter

De Mercedes-Benz eSprinter is als de toekomst van bestelwagens, maar dan vandaag al beschikbaar! Stel je voor: Dezelfde betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de geliefde Sprinter, maar dan 100% elektrische aangedreven. Ontdek de voordelen van de eSprinter nu met een GRATIS 4-jarig ServiceCare Complete onderhoudscontract! 

EQV

Stap in de toekomst van elektrisch rijden met de Mercedes-EQ EQV! Uniek design en maximaal comfort gecombineerd. Ruimte? De EQV van Mercedes-EQ biedt riante zitruimte voor iedere passagier en ondanks de twee rijen aan zitplaatsen zorgt het panoramaschuifdak voor een ruimtelijk gevoel. Naast comfortabel en luxe is de EQV ook nog eens enorm praktisch door zijn ruime design. De EQV is dan ook uitermate geschikt voor luxe personenvervoer. Praktisch en luxueus, klaar voor alles wat op je pad komt. De perfecte sidekick voor jouw dagelijkse avonturen!

eVito Tourer

Verken moeiteloos een nieuwe standaard in personenvervoer met de Mercedes-Benz eVito Tourer. Deze geavanceerde elektrische bestelwagen biedt niet alleen hoogwaardige prestaties en comfort, maar ook een duurzame en milieubewuste mobiliteitsoplossing voor personenvervoer.

Met de eVito Tourer kunnen passagiers genieten van stille en emissievrije ritten, terwijl chauffeurs profiteren van de geavanceerde technologie en betrouwbare efficiëntie. Of het nu gaat om vervoer van zakelijke teams, excursies of VIP-gasten, de eVito Tourer biedt een elegante en moderne reiservaring.

 *Actievoorwaarden:

  • Business Solution modellen uitgesloten.
  • ServiceCare Complete contract op basis van 15.000 km per jaar en 48 maanden.
  • Actie is geldig tot en met 22 december. 
  • Actie geldt alleen op de actiemodellen; eVito, eVito Tourer, EQV.
 

Waar bent u naar op zoek?