• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Rijdt nu een elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen met flinke korting!

  •  

Rijdt nu een elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen met flinke korting!

 Ontvang nu een GRATIS ServiceCare Complete onderhoudscontract bij aanschaf van een nieuwe eVito, eVito Tourer, eSprinter en EQV.*  OF profiteer van een korting van €500. 


 

 
 
 
 

 
 
 
 


 

Steeds meer ondernemers stappen over naar het rijden in elektrische bestelwagens.

Ontvang nu een GRATIS 4-jarig ServiceCare Complete onderhoudscontract bij aanschaf van een elektrische Mercedes-Benz bestelwagen* OF profiteer NU van een exclusieve korting van €500 op de aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz  eVito, EQV, eSprinter of eVito Tourer.

Wist u dat u ook aanspraak kunt maken op een subsidie tot €5.000,- en dat er zeer interessante fiscale aftrekposten op uw nieuwe elektrische bestelwagen mogelijk zijn? Voor iedere ondernemer is het rijden in een elektrische Mercedes-Benz bestelwagen hierdoor nog veel aantrekkelijker geworden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

eVito

De Mercedes-Benz eVito kan een belangrijk gereedschap zijn om het werk uitgevoerd te krijgen. Deze elektrische bedrijfswagen neemt je mee op een avontuurlijke reis naar duurzaamheid, zonder concessies te doen aan stijl of prestaties. Benieuwd naar de eVito? Maak een proefrit en ga een nieuw duurzaam avontuur aan met jouw nieuwe partner in crime! 

eSprinter

De Mercedes-Benz eSprinter is als de toekomst van bestelwagens, maar dan vandaag al beschikbaar! Stel je voor: Dezelfde betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de geliefde Sprinter, maar dan 100% elektrische aangedreven. Ontdek de voordelen van de eSprinter nu met een GRATIS 4-jarig ServiceCare Complete onderhoudscontract! 

EQV

Stap in de toekomst van elektrisch rijden met de Mercedes-EQ EQV! Uniek design en maximaal comfort gecombineerd. Ruimte? De EQV van Mercedes-EQ biedt riante zitruimte voor iedere passagier en ondanks de twee rijen aan zitplaatsen zorgt het panoramaschuifdak voor een ruimtelijk gevoel. Naast comfortabel en luxe is de EQV ook nog eens enorm praktisch door zijn ruime design. De EQV is dan ook uitermate geschikt voor luxe personenvervoer. Praktisch en luxueus, klaar voor alles wat op je pad komt. De perfecte sidekick voor jouw dagelijkse avonturen!

eVito Tourer

Verken moeiteloos een nieuwe standaard in personenvervoer met de Mercedes-Benz eVito Tourer. Deze geavanceerde elektrische bestelwagen biedt niet alleen hoogwaardige prestaties en comfort, maar ook een duurzame en milieubewuste mobiliteitsoplossing voor personenvervoer.

Met de eVito Tourer kunnen passagiers genieten van stille en emissievrije ritten, terwijl chauffeurs profiteren van de geavanceerde technologie en betrouwbare efficiëntie. Of het nu gaat om vervoer van zakelijke teams, excursies of VIP-gasten, de eVito Tourer biedt een elegante en moderne reiservaring.

 *Actievoorwaarden:

  • Business Solution modellen uitgesloten.
  • ServiceCare Complete contract op basis van 15.000 km per jaar en 48 maanden.
  • Actie is geldig in de gehele maand september. 
  • Actie geldt alleen op de actiemodellen; eVito, eVito Tourer, EQV en eSprinter.
 

Waar bent u naar op zoek?