• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

 

 
 
 

 
 

 

 
 


Waarom kiezen voor een Mercedes-Benz occasion?

Met de strengere wet- en regelgeving die vanaf 2025 van kracht wordt, is de aanschaf van een bedrijfswagen een weloverwogen besluit. Misschien bent u nog niet klaar om de overstap te maken naar elektrische mobiliteit? Of vindt u de aanschaf van een nieuwe elektrische bedrijfswagen nog een te grote stap?

Wij bieden u de perfecte oplossing: een Mercedes-Benz bedrijfswagen met de betrouwbaarheid van een nieuwe! Elk voertuig in ons Certified aanbod is grondig gecontroleerd door onze technici op 65 essentiële punten. Onze collega's kennen de voertuigen door en door, waardoor ze precies weten welke voertuigen het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified echt verdienen! 

Ons aanbod

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Certified bedrijfswagens voor u klaarstaan, waarmee u direct de weg op kunt. Denk aan populaire modellen zoals de Citan, Vito, V-Klasse en de Sprinter. Ook bieden wij diverse modellen uit onze eRange aan, zodat er voor iedere ondernemer een geschikte bedrijfswagen is. Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Extra cadeau bij aanschaf Certified bedrijfswagen

Bij aanschaf van een Mercedes-Benz Certified bedrijfswagen ontvangt u de gehele maand mei een Makita toolkit cadeau!

 

Waar bent u naar op zoek?