• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Door en door betrouwbaar.

Vito Acties

  •  

Vito Acties

 

Er zijn van die dingen die in alle opzichten uitblinken. Zoals de Mercedes-Benz Vito, een moderne en veelzijdige bestelwagen die door en door betrouwbaar is. Dat vinden wij niet alleen, dat blijkt ook uit het juryrapport voor Bestelauto van het Jaar 2017. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito Ún de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeŰvenaarde prestatie. 

U rijdt al een Vito vanaf € 18.990,- (excl. BTW/BPM) of vanaf € 199,- per maand*.

*Vraag naar de voorwaarden.

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen.

Nu met 9G-TRONIC automaat voor € 500,-*

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen maakt uw rit innovatiever, veiliger en comfortabeler dan ooit. Tijdelijk is de 9G-TRONIC automaat verkrijgbaar op de Gesloten Bestelwagen voor € 500,- waardoor u profiteert van een klantvoordeel van € 1.720,-. Zo rijdt u uw nieuwste Vito wel heel comfortabel.

* Deze actie is geldig voor getekende klantorders met ingevulde klantkaart en geldt uitsluitend voor Vito Gesloten Bestelwagen met Achterwiel aandrijving facelift vanaf productie juli 2020. Niet geldig op Vito Lease Editions en de Vito Tourer.

Power Edition actie

Vito POWER Edition 114

Deze speciale Vito POWER Edition 114 is nu beschikbaar en staat bij ons in de showroom in Bergschenhoek. Deze goed aangeklede Vito is voorzien van diverse accessoires en daardoor een echte eyecatcher. 

U, als hardwerkende vakman, wilt toch ook rijden in een mooi uitgeruste Mercedes-Benz bestelwagen.

gratis automaat actie

Nu een gratis 7G-TRONIC PLUS automaat bij aanschaf van een Vito uit voorraad

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Klik op onderstaande buttons voor de actuele Vito voorraad of voor het inplannen van een proefrit.

Voorraad actie. Dus weg=weg

Een nieuwe Vito all-in voor € 399,- p/m

Rij nu weg in een nieuwe Vito uit voorraad vanaf slechts € 399,- all-in** en betaal later.

Op dit moment hebben wij een beperkt aantal nieuwe Vito's op voorraad, die wij kunnen aanbieden tegen een All-in tarief van € 399,- per maand. Dat is superscherp én superslim ondernemen. 

Het nadeel? WEG = WEG, dus kijk nu en bel voor een proefrit of offerte.

**Tarief op basis van Netto Financial Lease inclusief Service Care Complete. Aanbod is alleen bestemd voor zakelijke klanten. U betaalt voor de eerste 3 maanden een symbolisch tarief en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse termijn incl. het uitgestelde deel (rente en afschrijving van de 1e tot en met de 3e maand). Actie geldig op een geselecteerde nieuwe Mercedes-Benz Bestelwagens uit voorraad. Uiterste registratiedatum van het voertuig op 31/12/2020. Looptijd: 3 + 57 maanden, slottermijn € 6.750,-. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, belastingen, etc.). Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarieven zijn onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Tarief is exclusief kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Vraag naar de voorwaarden.


 Heeft u een vraag over onze Vito Acties? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?