• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Door en door betrouwbaar.

Vito Acties

Er zijn van die dingen die in alle opzichten uitblinken. Zoals de Mercedes-Benz Vito, een moderne en veelzijdige bestelwagen die door en door betrouwbaar is. Dat vinden wij niet alleen, dat blijkt ook uit het juryrapport voor Bestelauto van het Jaar 2017. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito én de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeëvenaarde prestatie. 

U rijdt al een Vito vanaf € 18.990,- (excl. BTW/BPM) of vanaf € 199,- per maand*.

*Vraag naar de voorwaarden.

eVito Actie

Duurzaamheidspremie bij de eVito

U kunt fiscaal voordeel krijgen voor elektrisch rijden als u investeert in volledig elektrische auto's. Kies nu voor de milieubewuste eVito en Mercedes-Benz betaalt mee d.m.v. een duurzaamheidspremie tot € 2.000,-.* Op geselecteerde voorraadvoertuigen ontvangt u € 2.000,- voordeel, op nieuw te bestellen voertuigen ontvangt u € 1.000,- voordeel. 

Power Edition actie

Vito POWER Edition 114

Deze speciale Vito POWER Edition 114 is nu beschikbaar en staat bij ons in de showroom in Bergschenhoek. Deze goed aangeklede Vito is voorzien van diverse accessoires en daardoor een echte eyecatcher. 

U, als hardwerkende vakman, wilt toch ook rijden in een mooi uitgeruste Mercedes-Benz bestelwagen.

gratis automaat actie

Nu een gratis 7G-TRONIC PLUS automaat bij aanschaf van een Vito uit voorraad

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Klik op onderstaande buttons voor de actuele Vito voorraad van ROGAM of voor het inplannen van een proefrit.

Voorraad actie. Dus weg=weg

Een nieuwe Vito all-in voor € 399,- p/m

Rij nu weg in een nieuwe Vito uit voorraad vanaf slechts € 399,- all-in* en betaal later.

Op dit moment hebben wij een beperkt aantal nieuwe Vito's op voorraad, die wij kunnen aanbieden tegen een All-in tarief van € 399,- per maand. Dat is superscherp én superslim ondernemen. 

Het nadeel? WEG = WEG, dus kijk nu en bel voor een proefrit of offerte.

*Tarief op basis van Netto Financial Lease inclusief Service Care Complete. Aanbod is alleen bestemd voor zakelijke klanten. U betaalt voor de eerste 3 maanden een symbolisch tarief en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse termijn incl. het uitgestelde deel (rente en afschrijving van de 1e tot en met de 3e maand). Actie geldig van 01/06/2020 tot en met 31/12/2020 op geselecteerde nieuwe Mercedes-Benz Bestelwagens uit voorraad. Uiterste registratiedatum van het voertuig op 31/12/2020. Looptijd: 3 + 57 maanden, slottermijn € 6.750,-. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, belastingen, etc.). Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarieven zijn onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Tarief is exclusief kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Vraag naar de voorwaarden.


 Heeft u een vraag over onze Vito Acties? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?