• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Oplevering medio 2024

Verbouwing Spaanse Polder

  •  

Verbouwing Spaanse Polder

 

Spannend nieuws vanuit de Spaanse Polder!

Onze vestiging zal namelijk per 4 december een make-over ondergaan. Voor de komende 4 tot 5 maanden worden de handen uit de mouwen gestoken om de werkplaatsreceptie te transformeren in een frisse, nieuwe stijl.
Om deze renovatie mogelijk te maken, verhuist de receptie vanaf aanstaande maandag 4 december naar een portocabin die zich enkele meters verderop op ons terrein bevindt. Uiteraard ontvangt ons team u ook daar met een warm welkom!

Blijft u liever wachten tijdens de afspraak? Die mogelijkheid is er nog steeds! Boven de tijdelijke receptie bevindt zich een wachtruimte waar u onder het genot van een kopje koffie kunt wachten op totdat uw voertuig weer voor u klaar staat. 

Voor nu staat de oplevering onder voorbehoud gepland in maart 2024, tegen die tijd zullen wij u hier verder over informeren. 

Wegwerkzaamheden Spaanse Polder

 In de Spaanse Polder is de gemeente bezig met wegwerkzaamheden, daarom is onze vestiging moeilijker te bereiken t/m 31 mei 2024. 

Hieronder vindt u een overzicht met de datums van de werkzaamheden die voor hindernissen kunnen zorgen bij het bereiken van onze vestiging in de Spaanse Polder:

Van maandag 6 november  t/m vrijdag 8 december

  • De Matlingeweg richting de A13 is bij de kruising Industrieweg-Keersopstraat dicht voor autoverkeer. Er is een tijdelijke bypass naar de Matlingeweg. U kunt ons ook bereiken via de Vlaardingweg of de Industrieweg. 

Van vrijdag 8 december t/m maandag 11 december

  • De kruising Matlingeweg-Industrieweg is dicht voor autoverkeer. Omrijden kan via de A20 en A13.

Van maandag 11 december t/m 31 mei 2024

  • Bij de kruising Matlingeweg-Industrieweg is geen autoverkeer mogelijk van/naar de Industrieweg. Via de Vlaardingweg komt u op de Industrieweg. 

Gedurende de verbouwingsperiode vragen we om uw begrip en flexibiliteit. We streven ernaar om eventuele ongemakken tot een minimum te beperken en zullen u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We waarderen uw begrip en kijken ernaar uit om u spoedig te verwelkomen in onze vernieuwde werkplaatsreceptie.

 

Waar bent u naar op zoek?