• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Edition 2

  •  

Edition 2

 

De nieuwe Actros Edition 2

Dit speciale model blinkt uit in alles: comfort, veiligheid en design. Of u hem nou gebruikt op snelwegen, provinciale wegen of binnenstedelijk gebied, de Edition 2 is de droom voor elke chauffeur. Een exclusieve truck voor de echte fan.

Klik op onderstaande foto's voor een grotere afbeelding:

Elegant. Dynamisch. Uniek.

Na het succes van de Edition 1 brengt Mercedes-Benz Trucks een nieuwe exclusieve Actros op de markt. De Edition 2, waarvan wereldwijd slechts 400 exemplaren worden gemaakt, is direct te herkennen aan designaccenten zoals een patroon van Mercedes-Benz sterren aan de zijkant van de truck. 

Met zijn bijzondere kenmerken en unieke uitstraling, maakt de Edition 2 een blijvende indruk. Elke rit weer.

Dit voertuig, dat vanaf januari 2021 kan worden besteld, werd ontwikkeld voor professionele chauffeurs en zelfrijdende transporteurs die hun vrachtwagen als hun thuis beschouwen en die dan ook heel wat belang hechten aan innovaties, een individuele stijl en een hoogstaand comfort. 

Interieur

In het interieur overtuigt de Edition 2 niet alleen door de functionaliteit van de innovatieve MultiMedia Cockpit, maar ook door het tijdloze design. Van het zwarte lederen stuurwiel en deurgrepen in leder met amandelbeige stiknaden tot de 3-delige vloermat met opgestikte Mercedes-Benz ster. Van het dashboard in zwart nappaleder en interieurdelen in carbonlook tot en met het dakluik met sfeerverlichting. Een droom voor iedere chauffeur.

Ontdek elk detail:
  Logo met "One of 400".
  Stoelconsole en stoel.
  Deurgreep in nappaleder.
  Interieurdelen carbonlook.

Exterieur

Op-en-top Edition 2. Met het maansteengrijze voertuigfront en individueel te kiezen cabinekleur, frameafdekking bij trekkers en exclusief opschrift op de zonneklep onderscheidt dit bijzondere model zich duidelijk en weet terecht alle blikken op zich gericht.

Neem de Edition 2 onder de loep:
  Sierlijst op het front in glanzend zwarte lak.
  Roestvrijstalen sierdelen (kieuwen).
  Opschrift "Actros" in Dark Chrome voor.
  Frameafdekking.
  Bestickering sterpatroon.  Heeft u een vraag over de Actros Edition 2 of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


 

 010 418 04 00

 
 

Waar bent u naar op zoek?