• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Niets minder dan een Actros.

  •  

Niets minder dan een Actros.

 

De nieuwe Actros F

Een uitstekende prestatie in elke omgeving. Net zo betrouwbaar als zijn voorganger, maar nu nog efficiënter en comfortabeler. 

Klik op onderstaande foto's voor een grotere afbeelding:

Klaar voor de rit.

Dankzij een praktische en functionele uitrusting, is de nieuwe Actros F ideaal voor het rijden van korte en lange afstanden. Of het nu gaat om snelwegen, provinciale wegen of binnenstedelijk gebied: de Actros F presteert uitstekend in elke omgeving.

Alles wat u nodig heeft.

De Actros F zet volledig in op zijn sterke punten en kostenefficiëntie. De truck heeft een comfortabele standaarduitrusting, zoals een krachtige motor, lage instap en veiligheidssystemen zoals bijvoorbeeld Active Brake Assist 5. De Actros F kan naar wens uitgebreid worden met diverse opties zoals een Multimedia Cockpit, trucknavigatie en automatische airconditioning. 

Het scheelt een instaptrede.

De Actros F is een truck met een lager geplaatste, brede cabine. De Actros cabines voor het zware werk staan hoog op het chassis. Dat betekent een mooie vlakke vloer, met een instap van vier treden. De Actros F heeft een lager geplaatste cabine met een kleine motortunnel, en een instap met drie treden. In de distributie kan dat een voordeel zijn. Lager zitten betekent bovendien een minder grote dode hoek.

Ook aan boord zijn Active Brake Assist 5 en Lane Keeping Assist aanwezig en doet het model geen concessies aan efficiëntie en veiligheid, evenals connectiviteitsdiensten en Mercedes-Benz Uptime.
 Heeft u een vraag over de Actros F of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


 

 010 418 04 00

 
 

Waar bent u naar op zoek?