• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

Van Mossel Vans & Trucks bemachtigt award voor Hoogste Klanttevredenheid Dealer 2022

Op 19 januari 2023 werden de jaarlijkse awards voor de beste Mercedes-Benz truckdealers 2022 op het gebied van Beste Dealer Performance, Hoogste Klanttevredenheid en Service 24h uitgereikt.


Hoogste Klanttevredenheid Award 2022

Tijdens dit jaarlijkse event van Daimler Truck Nederland is Van Mossel Vans & Trucks met een mooie 2e plaats goed vertegenwoordigd in de categorie "Hoogste Klanttevredenheid". Wij zijn trots op onze medewerkers en bedanken hen voor de enorme inzet! Zij zetten zich dagelijks maximaal in om onze klanten optimaal te bedienen. Ook bedanken wij onze zeer gewaardeerde klanten voor deze erkenning.

De award voor Hoogste Klanttevredenheid werd uitgereikt aan de dealer die het beste scoort in het C-Star programma: een klanttevredenheidsonderzoek waarbij de klanten van Mercedes-Benz Trucks feedback geven op de diensten aangeboden door hun Mercedes-Benz truckdealer. De vragen gaan over onderwerpen als: kennis en vaardigheden, relatiemanagement en het aanbieden van maatoplossingen op het gebied van kwaliteit en service. 

Daimler Truck Nederland wilde deze bijzondere prestaties van de dealers niet onopgemerkt voorbij laten gaan: alle winnaars ontvingen een grote bokaal en een ingelijste oorkonde op een speciaal dealerevent dat plaatsvond in TAETS, Zaandam.

 

Waar bent u naar op zoek?