• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Nieuwbouw Dordrecht

  •  

Nieuwbouw Dordrecht

 

Met ingang van 24 april zal onze vestiging Dordrecht zich bevinden op de Heliotroopring 40. 


Van Mossel Vans & Trucks


Op 10 november hebben wij gezamenlijk het zogenoemde pannenbier gevierd - het hoogste punt van het bouwproces was bereikt. De bouwers hebben in de maanden die volgde niet stilgezeten en dat resulteert in het feit dat wij met gepaste trots mogen aankondigen dat wij vanaf 24 april a.s. u mogen verwelkomen in onze nieuwe vestiging!

Vanaf deze datum ontvangen wij u graag in onze hypermoderne vestiging waar servicemanager Brenda van Leeuwen u graag laat zien waar we de afgelopen maanden zo hard mee bezig zijn geweest. De nieuwe vestiging heeft twee gescheiden werkplaatsen voor vracht- en bestelwagens van Mercedes Benz, er zal worden gewerkt met splinternieuw gereedschap wat maakt dat dit de modernste bedrijfswagen werkplaats is in de regio.

Gericht op de toekomst
Naast het feit dat het nieuwe pand hypermodern is en is voorzien van splinternieuw apparatuur vinden wij bij Van Mossel duurzaamheid en maatschappelijke verantwoording net zo belangrijk. Daarom is de vestiging voorzien van verschillende laadmogelijkheden voor elektrische bedrijfswagens en wordt de ruim opgezette werkplaats volledig ingericht op het onderhouden van voertuigen met zowel conventionele dieselmotoren als alternatieve, elektrische aandrijflijnen. Samen maken we het verschil voor de toekomst!

Volledige dekking Groot-Rotterdam
Van Mossel Vans & Trucks telt behalve de vestiging in Dordrecht nog vier andere locaties in: Bergschenhoek, Gouda, Rotterdam Charlois en Spaanse Polder. Na de oplevering in Dordrecht wordt later in 2023 ook begonnen aan de bouw van een nieuwe vestiging in Bergschenhoek, waarbij duurzaamheid en toekomstbestendigheid eveneens hoog in het vaandel staan.

U bent van harte welkom bij onze nieuwe vestiging, waar wij zoals u van ons gewend bent met dezelfde vertrouwde gezichten voor u klaarstaan.

Van Mossel Vans & Trucks Dordrecht
Heliotroopring ‌40 (Dordtse Kil 3)

U kunt dagelijks terecht bij onze Van Mossel Vans & Trucks vestigingen:

 

Waar bent u naar op zoek?