• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Wij maken graag kennis met u!

Van Mossel MB Zakelijk, regio Rotterdam en Het Groene Hart

  •  

Van Mossel MB Zakelijk, regio Rotterdam en Het Groene Hart

 


Zakelijke markt

Voor zakelijke klanten met een wagenpark is Van Mossel Mercedes-Benz hét aanspreekpunt voor de regio Het Groene Hart en de regio Rotterdam!

Onze Accountmanager Fleetsales, Kareem Vianen (Het Groene Hart) en Max Meijer (Rotterdam) staan graag voor u klaar om alles te regelen voor uw wagenpark. Het is niet alleen het aanbieden van prachtige Mercedes-Benz modellen maar ook alles eromheen zoals comfort, veiligheid en onderhoud. Waar u ook naar op zoek bent onze zakelijke markt accountmanagers adviseren u graag persoonlijk op locatie over alle mogelijkheden voor uw wagenpark. Zijn er problemen? Wij staan dan ook voor u als beheerder van uw wagenpark altijd klaar om dit op maat op te lossen.

 

Regio Rotterdam

Regio Het Groene Hart 

Maak kennis met

Max Meijer


Voor de regio Rotterdam staat onze accountmanager zakelijke markt, Max Meijer graag voor u klaar om alles te regelen voor uw wagenpark.

Wilt u weten wat Max voor u en uw wagenpark kan betekenen? Twijfel dan niet en neem direct contact met hem op!Maak kennis met

Kareem Vianen


Voor de regio Het Groene Hart staat onze accountmanager zakelijke markt, Kareem Vianen graag voor u klaar om alles te regelen voor uw wagenpark.

Wilt u weten wat Kareem voor u en uw wagenpark kan betekenen? Twijfel dan niet en neem direct contact met hem op! 

Waar bent u naar op zoek?