• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Wij maken graag kennis met u!

Van Mossel MB Zakelijk, regio Rotterdam, Het Groene Hart en Drechtsteden

  •  

Van Mossel MB Zakelijk, regio Rotterdam, Het Groene Hart en Drechtsteden

 


Zakelijk rijden met Van Mossel Mercedes-Benz

Duurzaamheid in mobiliteit

Welkom bij Van Mossel Mercedes-Benz, waar zakelijk rijden een ervaring is die klasse en comfort combineert. Wij begrijpen dat uw zakelijke behoeften uniek zijn, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw stijl, merkvoorkeur en mobiliteitsdoelen.

Bij Van Mossel Mercedes-Benz omarmen we duurzame mobiliteit. Ontdek onze uitgebreide selectie van elektrische en hybride modellen, waarmee u niet alleen uw ecologische voetafdruk vermindert, maar ook profiteert van aantrekkelijke fiscale voordelen.

We doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat u zich alleen op uw bedrijf hoeft te concentreren. Met service uit één hand en aantrekkelijke voorwaarden met de belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’


MERCEDES-BENZ EQ-MODELLEN

Elektrisch rijden met Mercedes-Benz

Maak de overstap naar de toekomst van zakelijke mobiliteit met de Mercedes-EQ modellen bij Van Mossel Mercedes-Benz. Onze EQ-reeks belichaamt intelligente elektromobiliteit, met aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid.

U ervaart elektrisch zakelijk rijden op een uiterst comfortabele, veilige en betrouwbare manier, precies zoals u dat van Mercedes-Benz mag verwachten. Elektrische voertuigen zijn niet alleen duurzaam, maar ook fiscaal aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers. Ontdek onze indrukwekkende line-up van elektrische modellen via onderstaande button. WIJ STAAN ALTIJD KLAAR VOOR UW WAGENPARK

Waarom Van Mossel Mercedes-Benz?

Aantrekkelijke condities en uitgebreide wagenparkservices.

  • Individueel contactpersoon
  • Kwantumkortingcontracten voor individuele klanten
  • Service rond de klok bij circa 1200 Mercedes-Benz dealers
  • Mobiliteitsgarantie MobiloLife met Service24h
  • Uitgebreide service en onderhoud met het volledige servicepakket voor wagenparken
  • Exclusieve wagenparkpakketten

'VOOR MOBILITEIT, VOOR IEDEREEN'

Dit is Van Mossel

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ons bedrijf telt meer dan 300 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel is in Nederland dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, Audi, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Land Rover, Nissan, Mercedes-Benz, MG, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen & Volkswagen Bedrijfswagens.

ZAKELIJKE AFSPRAAK?

Dat kan op afspraak in onze showroom.

 Een zakelijke afspraak kan aan huis of bij uw bedrijf, maar ook in onze showroom. Op afspraak staat onze zakelijke accountmanager graag voor u klaar in onze showroom.

 

Waar bent u naar op zoek?