• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Kareem maakt graag kennis met u!

Van Mossel MB Zakelijk. Het Groene Hart

 Bel direct met Kareem Bel direct met Kareem
  •  

Van Mossel MB Zakelijk. Het Groene Hart

 

Het Groene Hart 

Account manager zakelijke markt

Voor zakelijke klanten met een wagenpark in Het Groene Hart is Van Mossel Mercedes-Benz hét aanspreekpunt van de regio Het Groene Hart!

Onze Accountmanager Fleetsales, Kareem Vianen staat graag voor u klaar om alles te regelen voor uw wagenpark. Het is niet alleen het aanbieden van prachtige Mercedes-Benz modellen maar ook alles eromheen zoals comfort, veiligheid en onderhoud. Waar u ook naar op zoek bent Kareem adviseert u graag persoonlijk op locatie over alle mogelijkheden voor uw wagenpark. Zijn er problemen? Kareem staat dan ook voor u als beheerder van uw wagenpark altijd klaar om dit op maat op te lossen. 

"Door mijn kennis en ervaring kan ik snel schakelen en zorg ik altijd voor een passende oplossing ."

- Kareem Vianen -

We doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat u zich alleen op uw bedrijf hoeft te concentreren. Met service uit één hand en aantrekkelijke voorwaarden met de belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’

Maak Kennis met

Kareem Vianen

Als Accountmanager Zakelijke Markt vind ik persoonlijk contact het belangrijkste van mijn baan. Kwaliteit boven kwantiteit is mijn filosofie. Sinds augustus 2020 werk ik bij Van Mossel Mercedes-Benz en sinds april 2021 als accountmanager zakelijke markt. 

 "Persoonlijk contact is het belangrijkste van mijn baan"

Daarnaast heb ik door mijn brede interesse en hobby veel kennis van andere merken in huis. Door deze kennis kan ik snel schakelen en zorg ik altijd voor een passende oplossing voor de korte en lange termijn.

Wilt u weten wat ik voor u en uw wagenpark kan betekenen? Twijfel dan niet en neem direct contact met mij op! 

Wij staan altijd klaar voor uw wagenpark

Waarom Van Mossel- Mercedes-Benz?

Aantrekkelijke condities en uitgebreide wagenparkservices.

  • Individueel contactpersoon
  • Kwantumkortingcontracten voor individuele klanten
  • Service rond de klok bij circa 1200 Mercedes-Benz dealers
  • Mobiliteitsgarantie MobiloLife met Service24h
  • Uitgebreide service en onderhoud met het volledige servicepakket voor wagenparken
  • Exclusieve wagenparkpakketten

'Voor mobiliteit, voor iedereen'

Dit is Van Mossel

 Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ons bedrijf telt meer dan 300 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel is in Nederland dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, Audi, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Land Rover, Nissan, Mercedes-Benz, MG, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen & Volkswagen Bedrijfswagens.

Zakelijke afspraak?

Dat kan op afspraak in onze showroom.

Een zakelijke afspraak kan aan huis of bij uw bedrijf, maar ook in onze showroom. Op afspraak staat Kareem graag voor u klaar in onze showroom.
 

Waar bent u naar op zoek?