• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De nieuwe Actros SLT creëert nieuwe maatstaven in het zwaartransport. Techniek waar u op kunt vertrouwen.

Zwaartransport tot 250 ton. De nieuwe Actros SLT.

De nieuwe Actros SLT creëert in het zwaartransport nieuwe maatstaven op het gebied van comfort, vermogen en flexibiliteit. De truck is speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen. Met de GigaSpace- en BigSpace-cabine krijgt u precies het werk- en wooncomfort dat u bij zwaartransport nodig hebt. Krachtige zescilinder lijnmotoren voldoen aan alle eisen van zwaartransport. Techniek waar u op kunt vertrouwen. 

Nieuwe Actros SLT: een laag brandstofverbruik en maximale veiligheid.

De krachtige Euro VI-motoren kennen een erg laag brandstofverbruik. Belangrijk speerpunt is dan ook om de TCO zo laag mogelijk te houden. En natuurlijk zorgt een lager verbruik ook voor een geringere CO2-uitstoot. De brandstofbesparende rijprogramma’s en de anticiperende cruise control Predictive Powertrain Control dragen in belangrijke mate bij aan een laag verbruik. En met de nieuwe MirrorCam is de aerodynamica van de nieuwe Actros SLT verder verbeterd om de luchtweerstand en daarmee het brandstofverbruik te verlagen. De Turbo-Retarder-Koppeling zorgt ervoor dat de nieuwe Actros SLT altijd precies het vermogen genereert dat op dat moment nodig is. De standaard MirrorCam geeft de chauffeur een beter zicht bij het manoeuvreren. Bovendien wordt de dodehoek aanzienlijk verkleind bij de wissel van rijstrook en bij het afslaan. Ook is het zicht rondom de cabine veel beter door het ontbreken van buitenspiegels. Last but not least beschikt de nieuwe Actros SLT over een zeer uitgebreide standaard veiligheidsuitrusting, inclusief Active Brake Assist 5, stabiliteitsregeling, spoorassistent en Attention Assist. Deze standaarduitrusting is nog uit te breiden met de dodehoekassistent Sideguard Assist. Zo kunt u met een veilig gevoel op weg.

Verschillende cabinevarianten.

De nieuwe Actros SLT heeft twee cabinevarianten: de lange GigaSpace cabine en lange BigSpace cabine. De lange GigaSpace cabine is door een breedte en een stahoogte van 2,13 meter de grootste en meest comfortabele Actros-cabine. Dat maakt ook dubbele bemanning mogelijk in de GigaSpace cabine. In beide cabines zorgt het grote interieur- en opbergvolume voor voldoende ruimte. Ook om te rusten.


Heeft u een vraag of opmerking?

[FORM 000075]

Download brochure

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?