• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Maatoplossingen voor iedere klant.

Financieren

  •  

Financieren

 

Financiering: Als de truck na betaling van de laatste termijn uw eigendom moet worden.

De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz truck te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt verspreiden. 

De verkoopadviseur bij Van Mossel Mercedes-Benz Trucks is niet alleen uw contactpersoon bij de koop van uw nieuwe Mercedes-Benz Actros, Arocs of Atego. Hij adviseert u tevens uitgebreid en deskundig als u de koopprijs voor uw nieuwe truck in termijnen wenst te betalen. In samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services ontvangt u bij uw dealer een maatwerkoplossing voor de financiering.

FinanciŽle Lease biedt u de volgende voordelen:

  • U wordt de eigenaar van uw Mercedes-Benz bedrijfswagen(s).
  • U betaalt een vast bedrag per maand, bestaande uit aflossing en rente.
  • Uw Mercedes-Benz staat op uw balans.
  • U draagt zelf het exploitatierisico.
  • Deze leasevorm heeft effect op uw solvabiliteit. 


Keuze uit meerdere financieringsproducten.

Kies voor een standaardfinanciering als u na betaling van de laatste termijn eigenaar wilt worden van de truck. Of maak gebruik van een van onze andere financieringsmogelijkheden zoals financiering met slottermijn. Vaste rente, geen bijkomende kosten, geen behandelingskosten.

Bij een financieringsovereenkomst met Mercedes-Benz Financial Services financiert u uw Mercedes-Benz truck tegen een vast rentepercentage, zonder bijkomende kosten en zonder behandelingskosten.

1) Standaardfinanciering: de klassieker onder de truckfinancieringen.

Met een standaardfinanciering heeft u snel en eenvoudig grip op het stuur van uw nieuwe Mercedes-Benz truck – en op uw financiŽn. U kunt vanaf het begin met inzichtelijke kosten calculeren. En met betaling van de laatste termijn is het voertuig van u.

Variabele aanbetaling en gelijkblijvende maandelijkse termijnen:
Samen met uw verkoper legt u vast hoe hoog uw aanbetaling wordt en hoe lang uw financieringsovereenkomst loopt. Zo bepaalt u gezamenlijk de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijn, die dan tijdens de gehele looptijd van de overeenkomst constant blijft.

Geen kilometerbeperking:
Bij een standaardfinanciering heeft het aantal kilometers die u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw truck rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijnen.


2) Financiering met slottermijn: verlaagt uw maandelijkse termijnen.

Wilt u de maandelijkse kosten voor uw truckfinanciering minimaliseren, om uw financiŽle speelruimte te maximaliseren? Dan adviseren we u een financiering met slottermijn.

Lagere maandelijkse termijnen dankzij slottermijn:
Met uw dealer legt u de verhoogde slottermijn vast en u profiteert zo gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst van lage maandelijkse termijnen.

Geen kilometerbeperking:
Bij een financiering met slottermijn heeft het aantal kilometers die u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw truck rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse termijnbedragen.Heeft u een vraag over Financieren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


 010 418 04 00

 

Waar bent u naar op zoek?