• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

6.300 medewerkers in 6 landen

Voor mobiliteit, voor iedereen

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Het bedrijf telt 402 vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Als Van Mossel Automotive Group zijn we dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Citroën, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maxus, Mazda, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Bedrijfswagens, Mercedes-Benz Trucks, MINI, Fuso, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SsangYong, Seat, ¬äkoda, Smart, Suzuki, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens. De Van Mossel Occasion vestigingen bieden een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto's. Jaarlijks verkopen we ruim 160.000 nieuwe en gebruikte auto's. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Group is een Autoschade Groep met landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding tot de groep. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease. Met een leasevloot van ruim 113.000 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top van leasemaatschappijen van Nederland. 6.300 medewerkers werken met passie voor de groep en realiseren een omzet van circa € 5,4 miljard op jaarbasis.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

'' Wij staan voor gastvrijheid
en uitstekende service "

Eric Berkhof
Algemeen Directeur

…ťn familie van mobiliteitsbedrijven

 De Van Mossel Automotive Groep biedt een breed portfolio van automotive bedrijven. Dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven prachtige leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen.
Ontdek de Van Mossel Automotive Groep!

 De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een top speler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt bijna 200 vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, CitroŽn, DS, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT, ŜKODA, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Nissan, Dacia, Renault, Mitsubishi en MG. Verder exploiteert zij zeven Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder ťťn dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een leasevloot van zo’n 89.000 voertuigen en behorend tot de top 3 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, DirectLease, J&T Autolease en Westlease. Met circa 3.400 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.


Onze missie:

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

Onze visie:

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiŽle resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we door:
  • Een multibrand strategie onder de paraplu van ons merk ‘Van Mossel Automotive Groep’.
  • Verdere (internationale) groei in automotive retail, leasing en schadeactiviteiten.
  • Het optimaliseren van ons relatiebeheer door middel van CRM, internet en Social Media.
  • Investeringen in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening.
  • Scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging.
  • Zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De Van Mossel Automotive Groep is ISO 9001 gecertificeerd en heeft het certificaat Erkend Duurzaam Plus inclusief EED Module in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Om onze klanttevredenheid echter op een nog hoger niveau te krijgen, biedt Van Mossel Automotive Groep meer dan u verwacht. Belanghebbenden krijgen bij ons dan ook op transparante wijze inzicht in de effecten van onze bedrijfsvoering op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Lees meer over MVO binnen de Van Mossel Automotive Groep.

CO2-reductie

Duurzaam ondernemen heeft letterlijk de toekomst. Bij de Van Mossel Automotive Groep zijn dan ook de drie belangrijkste begrippen van CO2-reductie verankerd in onze bedrijfsvoering, te weten; Bewustwording – Reduceren – Compenseren.

Fleet & Logistics

Op het enorme parkeer terrein van de afdeling Fleet & Logistics aan de Kleiweg 5 in Waalwijk is het een komen en gaan van nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Door deze bedrijvigheid wordt direct duidelijk hoeveel auto’s jaarlijks door de Van Mossel Automotive Groep geleverd worden aan tevreden particuliere en zakelijke klanten!

Voor mobiliteit, voor iedereen

Onze medewerkers zijn trots op ons bedrijf en dragen dat elke dag uit door professioneel gastheerschap. Kom een keer langs, zodat wij ook uw verwachtingen kunnen overtreffen. Graag tot ziens!


Onze kernwaarden

 

Waar bent u naar op zoek?