• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

100% ELEKTRISCH

De volgende generatie eCanter.

  •  

De volgende generatie eCanter.

 

GA VERDER

Tot 200 km bereik.

Afhankelijk van de installatieruimte, die wordt bepaald door tonnage en wielbasis, rust FUSO de Next Generation eCanter uit met verschillende accupakketten. Het S-pakket biedt een actieradius tot 70 km per lading. Met het M-pakket kan tot 140 km per lading worden afgelegd en met het L-pakket tot 200 km. Een mooie prestatie voor een voertuig met een maximaal gewicht van 7,49 ton. Daarbij is het laadvermogen van deze elektrische truck 4,15 ton op het chassis.

De accu's zijn hebben een lange levensduur. De nominale capaciteit van de batterijen bedraagt 83,6 kWh (M, tot 140 km actieradius) en 123,9 kWh (L, tot 200 km actieradius).
De accu maakt het gebruik van een bovengemiddelde 94 % van de nominale capaciteit mogelijk.
Een doeltreffend waterkoelsysteem houdt de accu altijd op een optimale temperatuur, wat de levensduur van de accu verlengt.
Bij een defect of beschadiging is vervangen van de accu afzonderlijk mogelijk.MEER KEUZE

42 varianten in totaal.

Met de introductie van de Next Generation eCanter als serieproduct biedt FUSO het grootste eTruck portfolio binnen Daimler Truck AG. Het totaal van 42 combinatievarianten bestaat uit 4 gewichtsklassen, 6 wielbases, 2 cabines en 3 batterijpakketten. Dit betekent dat de Next Generation eCanter een geschikte configuratie heeft voor bijna iedereen! CANTER GENE

Gemakkelijk in te stellen zoals altijd.

De Next Generation eCanter heeft een zeer opbouw bestendig ontwerp en is geschikt voor vrijwel elke logistieke vraag.

  • Door de geoptimaliseerde afmetingen zitten de nieuwe batterijpakketten in het midden van het chassis en maken ze extra installatieruimte vrij voor de opbouw.
  • Gangbare opbouwen zoals gesloten opbouw, (met of zonder laadklep), geconditioneerd, open laatbak en kippers kunnen gemakkelijk op de elektrische eCanter te bouwen.
  • Wij ondersteunen je bij het vinden van de ideale carrosserie en de juiste carrosseriefabrikant voor de toepassing.
  • De Next Generation eCanter is bijzonder opbouwvriendelijk en compatibel omdat hij optioneel kan worden uitgerust af fabriek met Power-take-off's (PTO's).
  • Voor de eCanter is een optionele 24V-interface beschikbaar.
  • Carrosseriebouwers hoeven geen aansluiting op het FUSO-hoogspanningssysteem of aparte CAN-verbindingen te maken.NIEUW ONTWERP

Opties en functies.

Dat de Next Generation eCanter een ultramodern elektrisch voertuig is, blijkt ook uit het ontwerp en de uitrusting. Naast het karakteristieke cabinedesign is hij onder meer te herkennen aan de standaard LED-verlichting voor en achter. In het interieur biedt een nieuw, volledig digitaal IPS-instrumentenpaneel de bestuurder niet alleen een moderne uitstraling, maar ook vele functionele displayopties voor specifieke informatie zoals het oplaadniveau van de accu of het recuperatieniveau. Bij alle weersomstandigheid en bij elke wegdektype wil je veilig kunnen rijden. Om die reden is er ook extra aandacht aan de banden besteed. Deze zijn zonder binnenband. Daarnaast heeft de band een lage rolweerstand, is het een ribband en is de band uitgerust met ventielverlenging.OVERAL OPLADEN

AC en DC mogelijk.

In tegenstelling tot andere elektrische vrachtwagens is de Next Generation eCanter ook compatibel met de meer kosteneffectieve AC-laadtechnologie (wisselstroom) en heeft hij niet noodzakelijk een duurder DC-laadstation (krachtig laden) nodig. Het laadvermogen voor AC-laden is 11 kW (S-accu) of 22 kW (M- en L- accu). De bijbehorende wallbox kunt u direct bij ons bestellen! Afhankelijk van de oplaadcapaciteit en de grootte van de accu bedraagt de gemiddelde oplaadtijd voor AC-laden 3,5 tot 5 uur. Voor gelijkstroomlading met een ingangsvermogen van 104 kW bedraagt de gemiddelde laadtijd tussen 30 minuten en 1,5 uur.
 


___________________________________________

Wilt u meer weten over FUSO? Neem gerust contact met ons op.

____________________________________________
 

 

 010 418 04 00

 

 
 

Waar bent u naar op zoek?