• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De Fuso Canter

Klaar voor elke (r)eis.

  •  

Klaar voor elke (r)eis.

 

Ontdek wat de FUSO Canter voor u kan doen.

De stad is als een jungle, die elke dag een beroep doet op uw wendbaarheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. En u? U doet een beroep op de FUSO Canter. Dankzij de smalle standaardcabine en een draaicirkel van slechts 9 meter komt u op elke plek. En of u nu met 2 man of met 7 man op pad gaat, in de dubbele cabine heeft u volop ruimte. Zware spullen meenemen? Ook dat is geen probleem, met een bruto laadvermogen van maar liefst 6 ton. Dus of u nu een boompje wilt opzetten in het centrum of bergen wilt verzetten in het stadspark; u kunt rekenen op de Canter.

BEKIJK ONZE FUSO VOORRAAD

Fuso Canter: de lichte truck van Daimler.

De FUSO Canter biedt onbeperkte variabiliteit. Vijf gewichtsklassen, drie cabines, zes motoren, zes wielbases en een handgeschakelde of automatische transmissie. Er is dus altijd een Canter die perfect is afgestemd op uw wensen! Ervaar zuinig rijden met de efficiënte 3-liter Common-Rail dieselmotor en comfort is in ruime mate aanwezig dankzij de optionele automatische airconditioning en geveerde chauffeursstoel. De Canter is binnen zijn klasse een van de meest wendbare voertuigen. In combinatie met de veiligheid is deze FUSO hét voertuig in de smalle straten in de stad.

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte Canter voor uw bedrijf!
Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Met een gemeenschappelijke ervaring van meer dan tachtig jaar productie van bedrijfswagens, streven Daimler en FUSO gezamenlijk één doel na: de ontwikkeling van nieuwe aandrijftechnieken op weg naar emissievrije mobiliteit.
Met de eCanter heeft Fuso op deze weg een belangrijke mijlpaal bereikt.

Eén Canter, legio mogelijkheden

Ongeacht waar u de Canter inzet: de Canter overtuigt altijd.

Van 3,5 tot 8,55 ton en o.a. een 4x4 - dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is ook voor uw werk de juiste Canter leverbaar. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens.

  Een Canter voor Gemeentewerken.
  Een Canter voor Hoveniers.
  Een Canter voor de Bouw.
  Een Canter voor Aannemers.
  Een Canter voor Stratenmakers.
  Een Canter voor Autobedrijven.

Milieubewust en zuinig.

FUSO voertuigen bewijzen wereldwijd dagelijks hoe efficiënt ze zijn. De innovaties zorgen er namelijk voor dat u elke rit zo rendabel mogelijk onderweg bent. 

Visie op vooruitgang standaard.

Sinds 2004 is de ervaring van Daimler en het merk FUSO op het gebied van ontwerp en ontwikkeling gebundeld. Met één doel: de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen waarmee uiteindelijk emissievrij kan worden gereden. Voor geavanceerde mobiliteit waarbij natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden ontzien.

De Canter. Gewoon altijd mobiel.

Dankzij onze onderhouds- en klantenservice voor uw Canter kunt u rekenen op snelle, betrouwbare en professionele hulp. We begrijpen dat uw Canter onmisbaar is voor u en uw onderneming. Om die reden voert ons werkplaatspersoneel verwachte onderhouds- en reparatiewerkzaamheden snel en tegen een aantrekkelijke prijs uit. Hierbij worden altijd de geldende arbeidsvoorschriften aangehouden. Wilt u meer weten over FUSO? Neem gerust contact met ons op.


 

 010 418 04 00

 
 

Waar bent u naar op zoek?