• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Elektrische mobiliteit in een nieuwe dimensie.

De EQB.

  •  

De EQB.

 

Bij de nieuwe EQB zijn typische designelementen van Mercedes-EQ gecombineerd met een hoekige en karakteristieke verschijning. Maximaal zeven zitplaatsen, een ruime bagageruimte en het MBUX-multimediasysteem zorgen ervoor dat u elektrisch rijden op een heel nieuwe wijze kunt ervaren. 

Alles wat u nodig hebt: veiligheid, ruimte en hoog comfort. De volledig elektrische EQB beschikt met maximaal zeven zitplaatsen en individueel neerklapbare achterstoelen over een ruim en variabel interieur om perfect voorbereid te zijn op de meest uiteenlopende situaties in uw dagelijks leven.

Thuis of bij een publiek oplaadpunt, de EQB kan vrijwel overal comfortabel worden opgeladen. Via Mercedes me Charge krijgt u in heel Europa toegang tot een groot aantal publieke oplaadpunten en profiteert u bovendien van een geïntegreerde betaalfunctie met eenvoudige afrekening.

De standaard navigatie met Electric Intelligence draagt bij aan de moeiteloze, dagelijkse omgang met de EQB. Het systeem berekent een optimale route, met inbegrip van oplaadpauzes, wanneer dat nodig mocht zijn, en houdt daarbij rekening met de oplaadtoestand, het weer en de verkeerssituatie, zodat u onbezorgd uw bestemming kunt bereiken.

De nieuwe EQB maakt zijn debuut tijdens de autoshow Auto Shanghai 2021 (21 tot 28 april). 

 

 Wilt u meer informatie over de nieuwe EQB proefrit inplannen? Vult u dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
 
 
 
 
 
 
 
  

Waar bent u naar op zoek?