• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Profiteer nu van een uniek aanbod EQE 300 Business Edition

Taxi actie!

  •  

Taxi actie!

 

Speciaal voor u, als taxi ondernemer, hebben wij een speciaal aanbod. Maak een afspraak bij ons in de showroom of kom langs. 

Ja, ik wil graag een afspraak maken


Mercedes EQE is de taxi van de toekomst!

EQE 300 Business Edition

  • Tot 659 km Elektrische rijbereik (WLTP)
  • In 32 minuten tot 80% opgeladen
  • Tot 661 PK vermogen

Royale ruimte. Ontdek het interieur van de EQE Limousine van Mercedes-EQ. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking zorgen ook uitrustingen als het MBUX-hyperscreen of het Burmester® surround sound system voor opwindende highlights in het interieur.

Benieuwd of de Mercedes EQE bij uw onderneming past? Maak dan een afspraak! 


Met de complete line-up van de EQ-modellen en de nieuwe E-Klasse heeft Mercedes-Benz de duurzame oplossing in huis voor u.

U kunt blijven rekening op Mercedes-Benz

Voor een taxi met een gemiddelde gebruiksperiode van 3 tot 4 jaar lijkt 2030 ver weg, maar in een aantal grote steden krijgt u als taxi ondernemer al in 2025 te maken met zero emissie zones. In 2025 worden de aangekondigde milieuzones voor bestel- en vrachtwagens voor Amsterdam, Rotterdam,
Den Haag, Eindhoven en Tilburg ook van toepassing op taxi's. Tevens is het nog onzeker of de overige 21 gemeenten die in 2025 een milieuzone in gaan voeren ook taxi's aan de regeling toe gaan voegen. Bent u niet actief in bovengenoemde gemeentes? Dan komt de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse op het juiste moment!

Keuze voor Van Mossel Mercedes-Benz

U kunt blijven rekenen op de betrouwbaarheid, veiligheid, innovatie en comfort van onze modellen én de service van ons professionele dealer netwerk, die alles in het werk stelt om de zogenaamde cost-of not-running tot een minimum te beperken. Met de complete line-up van de EQ-modellen en de nieuwe E-Klasse heeft Mercedes-Benz de duurzame oplossing is huis voor u, taxi ondernemer, die hun auto('s) willen of zelfs moeten vervangen.

Onze verkoopadviseurs staan klaar om u te voorzien van een passend advies!

 

Waar bent u naar op zoek?