• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Van Mossel de beste dealer van Nederland!

  •  

Van Mossel de beste dealer van Nederland!

 

Mercedes-Benz reikt Best Dealer Awards uit in drie categorieën: ‘Best Dealer’,’ Best Customer Satisfaction’ en ‘Best Workshop CSI’

Ieder jaar reikt Mercedes-Benz Nederland de Best Dealer Awards uit. Mercedes-Benz dealer Van Mossel is uitgeroepen tot ’Best Dealer 2021’ en haalde de hoogste score op de zogeheten Dealer Score Card. Hierbij worden belangrijke punten als verkoop, service en klanttevredenheid beoordeeld. 

Met de Best Dealer Awards worden dealers die zich onderscheiden door topprestaties in de spotlight gezet. Alle activiteiten van het dealerbedrijf worden op basis van een toetsing van 12 maanden geanalyseerd en geëvalueerd; van verkoop en service tot klantentevredenheid. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel kwantitatieve als kwalitatieve factoren. Voor de toekenning van de awards maakt Mercedes-Benz gebruik van een Dealer Score Card. Mercedes-Benz rijders hebben eveneens een belangrijke inbreng: zij kunnen zich uitspreken over de kwaliteit van de service, maar ook verbeterpunten aangeven. Op deze manier hebben zij een actief aandeel in het verder verbeteren van de dienstverlening van hun merk.

Van Mossel 'Best Dealer 2021'

Van Mossel wist dit jaar zeer hoge scores op de Dealer Score Card te halen. Het bedrijf heeft daarmee de 'Best Dealer 2021'-award in de wacht gesleept en mag zich een jaar lang de beste Mercedes-Benz dealer van Nederland noemen voor alle vestigingen. Directeur Jeffrey Huizing ontving de trofee uit handen van Egwin Wauters, Manager Network Development van Mercedes-Benz Nederland, en zei aansluitend het volgende: "Wij zijn bijzonder trots op deze award. We werken met een enorm gedreven en professioneel team van medewerkers waarbij de klant altijd centraal staat. Elke dag opnieuw zijn zij gemotiveerd om die stap extra voor de klant te zetten - zowel bij de verkoop als bij service. Het is dan ook een mooie blijk van waardering dat al onze inspanningen na de gedane investeringen in het nieuwe retailconcept door zowel onze klanten als door Mercedes-Benz Nederland worden beloond."


Egwin Wauters over de uitreiking van de awards: "De Best Dealer Awards weten onze dealers en hun medewerkers tot topprestaties te motiveren. Met een professionele aanpak is de dienstverlening aan de klant van hoog niveau. Het is dan ook mooi dat de prestaties niet alleen ons opvallen, maar dat ze ook door de klanten zelf worden ondersteund. We zijn trots op de hoge cijfers die klanten aan hun dealerbedrijf geven en werken, samen met onze dealerorganisatie, graag verder aan een nog betere merkbeleving in de toekomst."


Officiële Mercedes-Benz dealer

 Al ruim 85 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

One-Stop-Shopping

 

Waar bent u naar op zoek?