• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Veiligheid en waardebehoud voor uw Mercedes-Benz

Onderhoud

 Plan uw afspraak online Plan uw afspraak online
  •  

Onderhoud

 


Plan uw zomerbandenwissel

Om slijtage van uw banden te minimaliseren, is het verstandig om uw winterbanden tijdig om te wisselen voor zomerbanden. Wij verzorgen deze bandenwissel graag en slaan tevens de set banden die u niet gebruikt op onder de juiste omstandigheden! 

Airco Check

Verbeter de luchtkwaliteit in uw Mercedes-Benz. Door regelmatig de luchtleidingen van uw airconditioning te laten reinigen, voorkomt u nare geurtjes en geeft u ziektekiemen geen kans.

APK-Keuring

Dat u zorgeloos kunt rijden, is voor Mercedes-Benz de standaard. Daarom doen wij er alles aan om uw auto in topconditie te houden. Of het nu om onderhoud of reparatie gaat. Of om de wettelijk verplichte APK, waar uw Mercedes-Benz aan toe is. Voor slechts € 49,95.

Ready to Go Check

Bent u al ReadyToGo? Met de ReadyToGo Check wordt uw Mercedes-Benz op 21 belangrijke punten gecontroleerd en de buitenkant van uw auto wordt gewassen en dit allemaal voor slechts € 49,95!

Onderhoudstarieven

Bekijk hieronder wat de tarieven zijn voor uw Mercedes-Benz personenwagen en maak meteen een afspraak.

SterOnderhoud

Op basis van de leeftijd van uw auto, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt en de periode waarvoor u SterOnderhoud wilt afsluiten, berekenen we de totale onderhoudskosten voor die periode Deze worden vertaald naar een vast, laag maandbedrag. Heel overzichtelijk. U weet precies waar u aan toe bent.

Plan uw Werkplaatsafspraak

Online eenvoudig serviceafspraken maken.

 

Waar bent u naar op zoek?