• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz occasion

Service contracten

 Meer informatie Meer informatie
  •  

Service contracten

 

Add+ naar eigen wens

Uw serviceprogramma, uw prijs.

Ook op het gebied van service mag u van Mercedes-Benz maatwerk verwachten. Daarom zijn er nu 2 serviceprogramma’s voor extra ondersteuning en bescherming voor uw Mercedes-Benz occasion. Of het nu om een verlenging van de garantie gaat of een full servicecontract, er is een perfect Mercedes-Benz servicecontract voor elke wens en elke portemonnee.

Mercedes-Benz biedt u de volgende 2 serviceprogramma's voor uw Mercedes-Benz occasion:

Mercedes-Benz ServiceCare Used 

Mercedes-Benz Warranty Extension

 Flexibiliteit is het toverwoord: u bepaalt hoe de planning en de betaling van onderhoud, looptijd en reparaties eruitzien. De nieuwe serviceprogramma’s zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen en eisen en door de service-calculator voorkomt u ook verassingen omdat u direct zelf inzicht krijgt in de prijs. Met onze serviceprogramma’s kiest u dus niet alleen voor hoogwaardige onderhoudspakketten maar u bent ook gegarandeerd van een transparante en aantrekkelijke prijs. 

BASISPROGRAMMA

Mercedes-Benz ServiceCare Used

 Alles voor een perfect onderhouden Mercedes-Benz.

Het Mercedes-Benz ServiceCare Used programma is de eenvoudigste manier om een auto met ervaring, te onderhouden en in topvorm te houden. Bovendien kunt u na elke onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz dealer in veruit de meeste Europese landen blijven rekenen op Mobilo, de 24/7 pechhulp van Mercedes-Benz.

Geldig na het eerste onderhoud. Onafhankelijk van aantal kilometers

GARANTIEPROGRAMMA

Mercedes-Benz Warranty Extension

Het Mercedes-Benz WarrantyExtension-programma zorgt voor een langdurig gerust gevoel. Met dit programma kunt u de garantie van uw auto met maximaal 3 jaar verlengen.

• Verlengde garantie van 1, 2 of 3 jaar.
• Reparaties aan aandrijflijn, motor, transmissie en elektronica.
• Inclusief dekking tot max. 200.000 km van de vervangingskosten van de hoogvoltage-accu wegens technisch defect (Mercedes-EQ model of Mercedes-Benz Plug-in Hybrid).*


Verlenging van 1,2 of 3 jaar. Te starten tot 8 jaar na aflevering van uw auto en/ of 180.000 km.  

Service contract

Mercedes-Benz occasion

 Bent u op zoek naar een service contract voor uw occasion Mercedes-Benz. Dan bent u bij Mercedes-Benz aan het juiste adres, U kunt uit de volgende service contracten kiezen:

• Mercedes-Benz Servicecare Used
• Mercedes-Benz Warranty Extension 

 

Waar bent u naar op zoek?