• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Enjoy Electric

Mercedes-Benz EQC

 Bekijk hier de EQ Bekijk hier de EQ
  •  

Mercedes-Benz EQC

 

Mercedes-Benz EQC

De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz personenwagen!
De EQC is leverbaar vanaf € 80.995,- en u least deze volledig elektrische auto vanaf € 999,- per maand.


De toekomst van de Mercedes-Benz EQC is ronduit adembenemend. De schoonheid, rust en moderniteit die een elektrische aandrijving met zich meebrengt, is niet te overzien. Daarvoor zorgen de voor Mercedes-Benz typerende, duidelijke vormgeving, de bescheiden belijning en innovatieve vormgevingsdetails. De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving. En menselijke intuïtie. Ontdek een volledig nieuwe manier van bedienen, die intelligent, zelflerend en aanraakgevoelig is als nooit tevoren.

  • Actieradius tot 417 kilometer (WLTP) van puur elektrisch rijden*
  • Oplaadtijd van 40 minuten bij sneloplaadpunten* 
  • 408 pk vermogen
  • 0 gram CO2-emissie (gecombineerd)

Mercedes-Benz EQC

De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz personenwagen! De EQC is leverbaar vanaf € 80.995,- en u least deze volledige elektrische auto vanaf € 999,- per maand.

De toekomst van de Mercedes-Benz EQC is ronduit adembenemend. De schoonheid, rust en moderniteit die een elektrische aandrijving met zich meebrengt, is niet te overzien. Daarvoor zorgen de voor Mercedes-Benz typerende, duidelijke vormgeving, de bescheiden belijning en innovatieve vormgevingsdetails. De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving. En menselijke intuïtie. Ontdek een volledig nieuwe manier van bedienen, die intelligent, zelflerend en aanraakgevoelig is als nooit tevoren

Opladen en services


Elektrisch rijden en opladen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar het opladen hoeft daarom geen zorg te zijn. Uw EQC opladen kan op verschillende locaties: thuis, op het werk of bij een openbaar oplaadstation. Het beste is om eerst te bepalen waar uw auto het vaakst of het langst stilstaat. Onderweg, bij u thuis of op het werk? Afhankelijk daarvan plant u uw laadsessies in. Het is dus raadzaam om op die plek naar een passende laadoplossing te zoeken, die het optimale laadvermogen van de EQC ondersteunt.

Vind uw Mercedes-Benz EQC

 
 

Waar bent u naar op zoek?