• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

This is for all senses.

De nieuwe Mercedes EQE

 Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan
  •  

De nieuwe Mercedes EQE

 

Nieuwe volledig elektrische Mercedes EQE

Ontdek hem nu bij ons

Maak kennis met 100% elektrische E-Klasse van Mercedes-EQ, de EQE. Tot 660 km actieradius. Comfortabeler kunt u de toekomst nauwelijks tegemoet gaan. De nieuwe EQE van Mercedes-EQ is het elektrische equivalent van de Mercedes-Benz E-Klasse met alle karakteristieke elementen van Mercedes-EQ. Hij heeft een sportief en naadloos design dankzij de 19- tot 21-inch wielen die gelijk met het koetswerk zijn uitgelijnd. De EQE belooft een nieuwe dimensie in luxe en rijcomfort en is uitgerust met technologische topproducten. Ontdek hem nu.

Let op, de Mercedes EQE 350 is vanaf heden niet meer te bestellen. 

Proefrit aanvragen

 

 Tot 660 km

volledig elektrische actieradius (WLTP)

 Tot 215 kW (292 pk)

Prestaties

In 32 min

Minuten naar 80 % opgeladen

Korte laadtijden

Een bereik van wel 660 kilometer

 Een ander voordeel van de nieuwe accugeneratie zijn de korte laadtijden. Het energieopslagsysteem kan bij snellaadstations tot 170 kW met gelijkstroom laden. In dat geval kan stroom voor 180 km (WLTP) in slechts 15 minuten worden geladen. Dankzij de boordlader kan de geëlektrificeerde AMG comfortabel thuis of bij openbare laadstations met 11 kW of optioneel 22 kW via wisselstroom worden geladen.

Het ontwerp van de accu is erop gericht om de optimale temperatuur van de accu onder alle bedrijfsomstandigheden te garanderen. De aluminium extrusies van het accuframe hebben gedefinieerde holtes waar het koelmiddel doorheen stroomt. Al met al zorgt het intelligente temperatuur- en laadmanagement ervoor dat hoge laadstromen gedurende lange tijd kunnen worden gehandhaafd.

AMG SOUND EXPERIENCE

Unieke klankbeleving met een grote bandbreedte

Met de AMG SOUND EXPERIENCE geeft het performance- en sportwagenmerk elektromobiliteit een nieuwe stem - een soundtrack voor buiten en binnen die de dynamische rijbeleving emotioneel versterkt. Net als de rijprogramma's heeft ook de akoestische compositie een grote bandbreedte: in de standaard basisversie 'Authentic' kunnen het geluid en de intensiteit afhankelijk van de rijomstandigheden en het gekozen rijprogramma worden geregeld. De AMG-typische drive sounds worden gegenereerd met behulp van extra hardware, waaronder speciale luidsprekers, een basactuator en een soundgenerator.

Een bijzonder sportieve touch

Openbaar laden

Exterieur

Met hun one bow-lijnen en cab forward-fastbackdesign onderscheiden de nieuwe Mercedes-AMG EQE-modellen zich duidelijk van modellen met een verbrandingsmotor. De designfilosofie komt tot uiting in royaal gemodelleerde oppervlakken, gereduceerde voegen en naadloze overgangen. Ook het exterieurdesign kenmerkt zich door karakteristieke AMG-elementen.

Interieur
Ook het interieur wordt gedomineerd door stijlbepalende AMG-elementen. Hier bieden de nieuwe modellen een sportieve ambiance, onder andere met AMG-stoelen met individueel dessin en speciale stoelbekledingen in lederlook ARTICO met microvezel MICROCUT en rode siernaden. Als alternatief is optioneel stoelbekleding in nappaleder leverbaar, eveneens met AMG-specifiek dessin. Bovendien bevinden zich op de rugleuningen van de voorstoelen AMG-badges en in reliëf aangebrachte AMG-emblemen in de voorste hoofdsteunen.

 

Waar bent u naar op zoek?