• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

This is for pioneers.

De nieuwe EQS SUV van Mercedes-EQ.

 Configureer hem nu! Configureer hem nu!
  •  

De nieuwe EQS SUV van Mercedes-EQ.

 

De Mercedes EQS SUV

Maak kennis met de nieuwe volledig elektrische EQS SUV. De EQS SUV is de eerste grote luxe SUV van Mercedes-EQ met plaats voor maximaal zeven personen. Hij vertaalt de luxueuze en baanbrekende aanpak van de EQS in een uiterst begeerlijk SUV-pakket. Met zijn vooruitstrevend design herdefinieert de EQS SUV een heel voertuigsegment.

Configureer hem nu


Tot 660 km

volledig elektrische actieradius (WLTP)

Tot 400 kW

Vermogen

In 31 min

minuten naar 80 % opgeladen

Welkom in een nieuwe digitale wereld.

Mercedes-EQ karakter, op grootse wijze stijlvol.

Naadloze vlakken creëren van buiten een elegant samenspel van puurheid en dynamiek. Van binnen zorgen de exclusieve sierdelen en subtiele leds voor fraaie accenten. De kleurstelling benadrukt het royale ruimtegevoel. Achterlichten in de vorm van een gedraaide 3D-helix.


In het digitale interieur van de nieuwe EQS SUV is veel indrukwekkends te ontdekken, bijvoorbeeld het als optie leverbare MBUX-hyperscreen, waarvan de weergave zich aan uw gewoontes aanpast, en het grote head-up display met augmented reality.

Puur elektrisch

omgeven door pure luxe.

Hier wordt u verwend en beschermd. De nieuwe EQS SUV is naast zeven zitplaatsen voorzien van bijvoorbeeld meesturende achterwielen en DIGITAL LIGHT, die aanwijzingen op het wegdek projecteert.

 

Waar bent u naar op zoek?